LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
København

Partyin anbefaler: uge 29

fest
Så er tømmermændene efter Roskilde og studenterugen så småt begyndt at forsvinde. Så her er en række begivenheder til alle dem, som ikke tager til Spanien og sluger sangria.

 

Torsdag åbner is-butikken Nicecream på Elmegade 30, hvor der vil være gratis smagsprøver og is til åbningspriser. Dette vil være rart på en forhåbentlig varm torsdag. Efter isbjerget så småt er begyndt at være optaget, vil der være Ka-pow fest på Butchers. Åbningstiden er 23:00, og der er indgang til 50 kr. før kl. 23:00. Location er som altid Vestergade 10.

 

Fredag har Sunday en stor fest på programmet, adressen er: lille Kongensgade 16, og der åbnes for alle kl. 23:30. Der vil være kondi-booster i alle regnbuens farver på postmix, og sjusser der lyder på 3cl og dobbelt op 6cl. Så det skal nok blive en aften med fart på. Jeg vil klart anbefale, at købe et bord. Sunday har en terrasse, hvilket helt klart er en fordel på fredag, da der loves godt vejr.

 

Lørdag sker der en masse i København. Kunsterne bag hittet: ”Hun tog min Guitar”, optræder på Butchers. Nemlig Muri og Mario, som nok skal starte festen på Vestergade nr. 10. Klubben åbner kl 22:00 og det vil virkelig være en fordel at bestille bord, da der loves fuldt hus. Desuden vil det være fedt at kunne springe køen over. Derudover vil man kunne se koncerten fra sit private bord. Aldersgrænsen er 21+, og der er fri entré hele natten. Så hvis du har lyst til en gratis koncert med en garanteret fest, så tag et smut forbi Butchers.

 

For det lidt ældre publikum er Hornsleth bar som altid åbent, for 23+ publikummet. Der loves som altid stor fest på Løvstræde 4 om lørdagen, hvor der selvfølgelig er halvpris i baren før kl. 24:00. Hvilket er en stor fordel hvis man gerne vil prøvesmage det helt nye cocktailkort til billige priser. Indgangen er som altid 30 kr. hvilket er inklusiv garderobe.

 

Rigtig god fest til jer alle!

 

Se hvad der ellers er af events i København i uge 29 lige her:
København uge 29.

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: André Thormann.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards