LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Blind & Mind Dating

272725 239770289378191 1938545 o-2
Er kærligheden blind? - Kom på en spændende, sjov og anderledes date og mød en masse søde singler. 

 

Fredag den 5. juni kl. 20.00 åbner Oops dørene op for Blind & Mind Dating’s første arrangement for singler mellem 25 og 35 år. Det første arrangement er GRATIS.

Blind & Mind Dating er en helt ny og anderledes måde at date på. Sexolog Sascha Munch vil væk fra det enorme fokus der er på udseende, og istedet have mere fokus på hvad vi fornemmer og føler ved det første møde. Derfor starter arrangementet med bind for øjene, så andre sanser kommer i spil først - Tør du?

 

Du skal ikke sidde med bind for øjene hele aftenen. Det bliver muligt både at blive matchet på hvad du ser og hvad du fornemmer, men det at starte med bind for øjene kan skabe en ro og give mindre præstationsangst. Det bliver pludselig okay at være nervøs uden det kan ses. Du kommer ca. kl. 20.00 - mail følger med tidspunkt, så der ikke er mulighed for at se dine potientielle dates inden. Når du ankommer får du her udleveret en velkomstdrink, "navne"skilt, matchboard og en lille goodie bag. Kvinderne vil ankomme først og efterfølgende mændene. Kvinderne følges ovenpå hvor der vil blive serveret en lækker velkomstdrink, et matchboard og et "navne"skilt. Når mændene er ankommet vil kvinderne få besked på at tage bind for øjene, og mændene vil blive guidet op til kvinderne.

 

Værten byder velkommen og fortæller hvordan aften vil komme til at forløbe.
Du vil i alt møde 7 x2 potentielle dates i løbet af en aften.
Runde 1 (varighed 2 1/2 min x 7) - Bind for øjene.
Pause.
Runde 2 (varighed 2 1/2 min x 7) - Uden bind for øjene.

"Navne"skiltet har en farve og et tal, dvs. at i første runde præsenterer du dig med din farve og i anden runde med dit tal. Det betyder at du både kan blive matchet på farve og tal. Det er kun mændene der rokerer. Så kvinder, I kan roligt tage stilletterne på og til jer mænd, der vil selvfølgelig være personer, som guider jer rundt så I ikke vælter over hinanden.

 

Hvis der opstår et match, vil begge parter modtage en email med kontakt info en af de efterfølgende dage.

 

Ønsker du at få fat i en af de eftertragtede billetter, så tilmeld dig her: http://www.6ologen.dk/kontakt.html og du vil komme i betragtning.

 

Se mere til arrangementet her:

Blind & Mind Dating i Aarhus

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards