LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Det nye Partyin.dk

Nyt logo

Partyin.dk lancerede i slutningen af november 2014 en helt ny hjemmeside. Dette indebærer et optimeret design og mange nye funktioner, som du kan drage nytte af når du skal ud i nattelivet. Men det store spørgsmål er jo så, hvad kommer det til at betyde for dig? - Vi har mildest talt kun valgt at beholde det allervigtigste, og gjort det endnu nemmere at overskue at finde de rigtige informationer.

 

For det første så er det stadig gratis for dig, at benytte Partyin.dk og alle de informationer man finder herpå. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på Danmarks natteliv, og udvider konstant med nye barer, natklubber og spillesteder og selvfølgelig med nye byer. På Partyin.dk finder du stadig åbningstider, aldersgrænser, kommende events og anmeldelser af stederne, samt meget mere.

 

Nye tiltag på Partyin.dk

 

Partyin Auktionen:
Nyeste skud på stammen er Partyin Auktionen, som nu gør det muligt for dig at købe drikkevarer billigt, og få dem serveret når du ankommer til det pågældende sted. Partyin Auktionen er inspireret fra den holdlandske auktion, hvor prisen falder med tiden. Den første der ”byder” køber auktionen. Auktionerne kan være alt fra 10 kolde øl til 10 flasker vodka med tilhørende vand. Her er det kun stedernes fantasi, der sætter begrænsningerne. På nuværende tidspunkt kan man kun købe auktioner i Aarhus, men der går ikke længe før det også er muligt i resten af Danmark. Partyin Auktionen.

Unavngivet

 

Lej sted og book et bord:
Det er nu blevet gjort endnu mere nemt at booke et bord, eller leje et sted til en privatfest, julefrokost eller andet. Vores erfarne hold opstillet en masse relevante spørgsmål, som du skal svare på inden du sender din henvendelse om, at leje et sted. Det sparer både dig og det pågældende steds ansvarlige. Det vil sige at du kan arrangere en privatfest og lynhurtigt finde ud af om du kan leje det pågældende sted. Hvis du kun er ude på at booke et enkelt bord, er det selvfølgelig også muligt.

 

Jobsektionen:

Det er selvfølgelig stadig muligt at søge job igennem Partyin.dk. Vi har endda optimeret den del også, og faktisk er der et hav af ledige jobs allerede nu. Samt kommet endnu flere forskellige stillinger. Vi har erfaret at diverse steder landet over er rigtig glade for, at modtage uopfordret ansøgninger. For så har de nemlig altid nogle at tage fat i når der skal nyt personale til. Se allerede nu om der er ledige stillinger, eller send en uopfordret ansøgning lige her: Jobs i nattelivet. 

 

I løbet af den kommende tid vil der komme endnu flere nye ting til. Så hold øje med Partyin.dk og vær’ altid opdateret i nattelivet i din by.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards