LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Hele Train summede under JUNGLE’s koncert

IMG 0194

Man var ikke i tvivl, da JUNGLE indtog scenen. Deres navn, skrevet i lys, udgør bagtæppet og der er smæk på lige fra starten af. Som publikum bliver vi tryllebundet og ført ind i deres funky og soulede lydunivers, hvor det er tydeligt at alle på scenen lægger sjæl i deres instrument. De to forsangere og stiftere af bandet, Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland stod midt på forscenen, hver med sin korsanger ved siden af sig. Bag dem var trommesættet godt placeret og udvidet med en chimes af tomme flasker. Ved siden af stod percussionisten, der nærmest havde omringet sig selv med perc-instrumenter og på den anden side af trommesættet var bassisten, som også var med til at løfte taget på Train

 

Det er en fornøjelse at se og lytte til. Det er endnu det vildeste lysshow jeg har set på Train, og man kan mærke hvordan bassen og stortrommen pumper i takt, så Train gynger og man kan mærke det i hele kroppen. Og lysshowet var et bærende element i deres optræden på Train i går – og generelt – for Lloyd-Watson og McFarland har hverken sat sig selv i fokus eller nogle af de andre. Lysshowet kører næsten under hele koncerten, så man kun kan se deres silhuetter. Det gør dog også, at man lytter mere intenst til musikken.

 

Man kan vælge at tolke det som en afskærmning fra publikum – og ønsket om ikke at ville interagere med dem – men det tror jeg ikke er tilfældet. Tværtimod. Jeg tror, at JUNGLE vil give sit publikum den mest fuldendte og hele oplevelse af musikken, som muligt. Man kan ikke lade være med at kigge på, om trommeslageren sidder sjovt, om guitaristen har pænt hår eller what so ever. Og når man gør det, bliver man mindre fokuseret på musikken, som netop er dét JUNGLE fokuserer på; det æstetiske ved musikken. Og jeg er vild med det!

 

Deres musik har humoristiske elementer i sig, i sine breaks og instrumentering, der virkelig gør det til en fornøjelse at lytte til. De er super skarpe og der er ingen harmonier der går skævt af hinanden.

 

Dog synes jeg ikke, at lydkvaliteten fik den opmærksomhed, som den burde. Nogle af niveauerne var ikke gode, så det rent lydbillede-mæssigt kom til at mudre lidt. Med fare for at blive teknisk, synes jeg der var for meget bund, og de forskellige figurer og instrumenter stod ikke altid helt klart. Hvilket var en skam og bør ikke lægges på JUNGLE’s skuldre.

 

Efter at have spillet de gode ”Busy Earnin,” ”The Heat”, ”Platoon” og mange andre, sluttede de af med en udvidet udgave af ”Time”. JUNGLE formåede virkelig at fyre op for Train i går, hvor publikum slet ikke kunne stå stille.


Skrevet af Partyin Ambassadør: Ditte Troldtoft Jensen.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards