LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Marie Key charmerede Train

Marie Key

Med udgivelsen af sit tredje soloalbum ”Tænker du vi danser?” fik Marie Key sunget og fortalt sig ind i hjertet på hver og én på Train.

 

Marie Key fortæller, hvordan albummet står paradoksalt til hendes egen manglende evne til at danse. Som hun selv formulerer det, sker det en enkelt til to gange om året, at hun tager sig selv i at danse på en bar med kulørte lamper.

 

Koncerten startede ud med ”Hvis du går” stærkt efterfulgt af ”Crowd” og ført videre til titelsangen ”Tænker du vi danser” der sammen med resten af numrene på hendes nye album giver et indtryk af overvejelse og seriøsitet. Med seriøsitet menes ikke den tørre, uhumoristiske alvor, men snarere en bevidsthed om de valg man tager i livet. Selvom nogle af sangene umiddelbart kan lyde lidt ligetil, synes jeg sagtens man kan læse og afkode et dybere budskab, som uden tvivl har mange tanker bag sig.

 

Samtidig med den gode lyd og behagelige atmosfære, er Marie Key en af de mest sympatiske live-artister jeg længe har set. Igennem gamle anekdoter fra sin opvækst om sin far, der elsker fisk til det egentlige møde med hendes producer Andreas Sommer ved en koncert med Burhan G, fanger og favner Marie Key virkelig sit publikum, så man ikke kan holde op med at holde af den lille kvinde med de krøllede lokker og runde briller.

På scenen står hun med 5 mand stærk til at spille det nye halv-elektroniske popmusik ud. I et rigtig godt mix af hendes luftige vokal, elektroniske lydeffekter og et beundringsværdigt lyst mandekor formår bandet at skabe en utrolig behagelig og velklingende atmosfære. Lyden var rigtig god og alle elementer spillede sammen. En fryd for øret.

 

Koncerten fortsætter i et behageligt spor. En kombination af små historier og sjove indspark blandet med catchy musik. I hendes interviews har hun snakket en del om dans og fortæller, at hun simpelthen er blevet nødt til at lave en lille koreografi til en af hendes sange. Hun forklarer fuldstædig neutralt hvordan hun ikke selv formår at danse godt, men har lavet en dans inspireret af Madonnas Vogue-trin blandet med lidt Elvis, The Matrix og et twist af Thomas Helmig. I sig selv en mærkværdig men interessant cocktail. Med et godt skud selvironi viser Marie Key hvordan hendes dans er og begynder på nummeret ”Dans”. Igen – man kan ikke lade være med at synes, hun er en herlig en.

 

Hun slutter koncerten af med ”Oceaner” forfulgt af den populære ”Landet” og kendingen ”Uden forsvar”. Det er en ydmyg, ærlig og humoristisk performance som Marie Key leverede, hvilket var en dejlig oplevelse på en ellers så almindelig søndag aften.

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Ditte Troldtoft Jensen.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards