LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Mazur indtog natten på Hornsleth

Fabian

(Foto: https://www.facebook.com/hornslethbaraarhus)

Den københavnske upcomming DJ Fabian Mazur, var lørdag nat med til at skabe en vild, våd og voldsom fest på Hornsleth Bar i Aarhus. Gennem et bragende set af elektronisk lyd og festlig musik, fik de mange gæster på alle måder grundlaget for en festlig dansenat.

Der var ikke mange mennesker at spore på Hornsleth Bar i timerne før midnat. Med afspærrede lokaler og tomme borde var min fornemmelse for, hvad aftenen skulle bringe, ikke tårnhøje. Men efter klokken ringede 00.00, skete der det, som man kunne håbe på. Musikken blev skruet op, og det var som om, at de gæster, der ikke havde været at spore, efterhånden havde luret, at der altså skulle være fest.

Opvarmningen til Fabian Mazur, der skulle fejre sin nyudkomne EP, satte fede rammer for dans og højt humør. Folk trak ind mod mainroom på clubben og startede så småt op med at svinge hofterne. Og ved 1-tiden startede højdepunktet på aftenen. Med en blanding af rå, næsten dubstep-agtige toner, og sydlandske sommervibes, var der virkelig noget for alle og enhver. Dansegulvet var fyldt gennem hele koncerten, og tilsyneladende var musikken noget, som folk kunne lide.

Mazurs mix var noget af det bedre jeg har vidnet i det Aarhusianske natteliv. Han er alsidig og skarp. Gennem hele hans performance formåede han faktisk at underholde og opretholde det høje humør. Alle dansede. Alle. Og det ser man ellers sjældent. Hornsleth Bar er måske på vej til at leve op til citatet "Fuck my brains out" - Fabian Mazurs tilstedeværelse gav i hvert fald benzin til det bål, og folk så ud til at have et brag af en fest. Jeg så endda et par piger, der dansede på bordene med en flaske champagne i hver hånd.

 

Hvad angår champagne, så var TopGunn også at finde til festen. Med høj cigarføring og 6-liters flasker, satte han festens niveau et ekstra gear op. Selvom TopGunn plejer at rappe, at han er for kendt til at være “det her sted”, så var han tilsyneladende frisk på at feste med, og valgte da også at træde op til DJ-pulten og rappe med på et par numre sammen med Brandon Beal.

Jeg håber for nattelivet i Smilets by, at der kommer flere optrædende og performere i samme klasse som Fabian Mazur til byen. Potentialet er her, og de festende på Hornsleth havde i hvert fald et brag af en fest.


Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards