LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Nyt sted ved Åboulevarden i Aarhus

The Brick

Den sidste måneds tid har man ved Åboulevardens ende ved Europaplads kunne følge stille og roligt med i ombygningen af det gamle Ingen Dikkedar-Bar. Stedet har omgået en større renovation og ændring, og også navnet er skiftet. The Brick hedder stedet nu, og åbner på fredag den 31. Juli til et brag af en åbningsfest, hvor fremmødte gæster kan nyde et par gratis drinks og opleve en ny og anderledes aften, hvor lounges og dansegulv er blevet større og mere hyggeligt i sit udtryk.

Rustikke murstensvægge, rå industrimaterialer og en hyggelig og varm glød fra de mange lamper. Således skal rammerne for en hyggelig loungestemning skabes på Åboulevardens nye sted The Brick. Baren har førhen heddet Ingen Dikkedar-Bar, men den sidste måneds tid er der sket meget nyt bag de tillukkede ruder og døre.

Førhen var baren et velbesøgt sted for unge mennesker, hvor mange valgte at nyde fadøl over et spil bordfodbold. Men efter nogen tids overvejelser og beslutninger, har barens ejere og bestyrer valgt at flytte barens fokus væk fra værtshusstemning til at være et sted, hvor man kan danse, men også med god siddeplads og rummelighed ved de to store barer.

Early Birdy:
Den hyggelige og gode fest, som de selv kalder det, kan sættes i gang med barens nye koncept, som man har kaldt for Early Birdy. Konceptet foregår hele torsdag aften og nat, samt fredag og lørdag fra åbning til midnat. Her kan man købe en cocktail for bare 40kr., og er man til større portioner, sælger baren en flaske sprut for billige 350kr.

De ændrede rammer for et besøg hos The Brick skal, ifølge ejerne og bestyrer Thaya, være med til at sætte fokus på dansestemning med plads og lydniveau til at holde en samtale kørende. Dansegulvet bliver placeret centralt på baren, så der er mulighed for at hente drikkevarer på hver sin side, i en af de to store barer. Rygerummet er også blevet centraliseret, så man ikke afskærmes helt fra festlighederne, hvis man har trang til en cigaret.

IMG 4497
Hæng din jakke og få en minisjus
Som et nyt initiativ er der blevet indført garderobe hos The Brick. Det er gratis at benytte garderoben når man har betalt den lille entrepris på 25kr., som giver en gratis minisjus i baren til at slukke den værste tørst. Garderoben vil være at finde i barens kælder, hvor der også er toiletfaciliteter og mulighed for et slag bordfodbold mod vennerne.

 

The Brick åbner endvidere op for bordbestilling, hvis man vil sikre sig et af de mange borde. Dette kan gøres nemt og hurtigt lige HER. Man får også mulighed for at vælge en attraktiv bordpakke, som passer til antal gæster og ens behov.

Musikken spiller for næsten alle
The Brick holder åbent for næsten alle – således skal man være 18 år torsdag og fredag og 20 år om lørdagen for at komme ind. De kommende gæster får i den grad mulighed for at få svinget de støvede dansesko. Baren har nemlig iværksat et team af faste DJ’s, som vil spille musik hele natten – alt fra 80’ernes klassikere til de nyeste toner fra kendte kunstnere.

Kort sagt har man gjort alt for at højne helhedsoplevelsen hos The Brick, og alt tyder på, at gæsterne godt kan skrue op for forventningerne. Rammerne for en sjov og festlig aften er sat.

 

Læs mere om det nye sted lige her:

The Brick Aarhus

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards