LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Partyin anbefaler

summer3
Det er endelig blevet juni og sommeren er nu officielt skudt i gang. Vejret har bestemt ikke tydet på sommer, men så er det godt at denne uges arrangementer i Aarhus kan rode på det. Det er grundlovsdag fredag den 5. juni, og i den forbindelse har rigtig mange fri fra både arbejde og uddannelse. Så festen starter tidligt i denne uge og kalenderen er allerede proppet fra torsdag af, og hele weekenden over. Vi har her nedenfor samlet et upluk af nogen af de arrangementer, som vi anbefaler man stikker snuden forbi.

 

Torsdag d. 4. juni:


EBK Events Presents: WELCOME SUMMER – Bernhardt
EBK Events holder årets første sommerfest på Bernhardt natklub denne aften. Fra kl. 23:00 til midnat afholdes et eksklusivt VIP-arrangement hos inviteret. Kl. 24:00 bliver dørene åbnet for alle andre.
Aldersgrænse: 20 år.
Entrépris: 50 kr.


ZenZational Thursday
Som altid så afholder Zenza natklub ”ZenZational Thursday”, som indebærer lækre cocktails til ingen penge. Kl. 21.00-24.00: 2 FOR 65,-.... Kl. 24.00-05.00: 2 FOR 100,-.
Aldergrænse: 18 år.
Entrépris: Gratis.


Uge 23 på Meatpackers
Stemningen på Meatpackers er altid festlig og det samme er gæsterne. Priserne er vanvittig lave og hvis du er til lækre og kolde fadøl, så er Meatpackers stedet du skal kigge forbi denne aften. 4 timers fri fadøl for kun 50 kr. fra kl. 20:00, hvor dørene åbner og helt frem til midnat. Desuden er der 10 kroners bar hele natten på udvalgte produkter.
Aldersgrænse: 18 år.
Entrépriser: Gratis.

 

KUPE ALLSTAR // 4 JUNE // KUPÉ THURSDAYSKUPE ALLSTAR // 4 JUNE // KUPÉ THURSDAYS

Thode, Kennan og Stuf sørger for musikken denne aften, og man har muligheden for at smage en flaske Absolut Elyx til kun 595 kr. Dørene åbner kl. 23:50.
Aldersgrænse: 21 år.
Entrépris: Ukendt.

 

TOPGUNN EKSKLUSIVT SHOW ✘ THE AUSTRALIAN BAR
TOPGUNN spiller en eksklusiv koncert på Australian bar torsdag aften. Kl. 21:00 til kl. 22:00 er der reception kun for inviteret, og kl. 22:00 åbner dørene for alle og der vil være fri bar i fadøl indtil kl. 23:00.
Aldersgrænse: 18 år.
Entrépris: 80 kr.

 

SLEM • JOHNSON // JUNE 4TH
Johnson er for nylig kommet ud med nyt album og denne aften spiller han live til SLEM på Skru Ned. Desuden kigger Drinkster-pubcrawl også forbi.
Aldersgrænse: 18 år.
Entrépris: 50 kr.

 

Fredag d. 5 juni:

 

Blind & Mind Dating på Oops
Oops afholder i samarbejde med sexologen Sascha Petersen et helt nyt datingkoncept, som hedder ”Blind & Mind Dating”. Der vil være mange mennesker i baren tidligt, og der vil derfor være en kanon stemning hele aftenen.

 

Lørdag d. 6. juni:

 

DEN STORE ROMDAG
Romhatten.dk og Oops afholder romsmagning lørdag d. 6. juni hos Oops. Arrangementet starter allerede kl. 12:00 og fortsætter hele dagen og natten.
Aldersgrænse: 18 år.
Entrépris: Gratis (Romsmagning inkl. mad og drink: 400 kr.)

 

guilty ╱ opening party
Lørdag d. 6. Juni overtager de to lokale gutter, Emil Lyng og Nichlas Lawal Hornsleth bar og afholder guilty ╱ opening party. Arrangementet byder blandt andet på piger i frække kostumer og fri bar i øl og sjusser fra kl. 22:00 og 1 time frem.
Aldersgrænse: 21 år.
Entrépris: Gratis.

 

Se mange flere arrangementer i kalenderen her

http://partyin.dk/aarhus/kalender

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards