LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Sneen falder på fredag den 4/11 - KL 20:59

Tuborg

 

Sneøl, juleøl, julebryg, nisseøl… Ja, kært barn har mange navne!

 

Uanset, hvad du foretrækker at kalde den sødmefulde, mørkegyldne, fyldige, skummende øl, så er der ingen vej udenom, for nu på fredag d. 4. november, falder årets første sne.

J Dag er lige om hjørnet, og der er ingen tvivl om at det er en helt, helt særlig begivenhed.

Hypen er stor, forberedelserne er mange og menneskerne er overalt.

Hos Partyin giver vi dig derfor et par bud på, hvor du kan nyde den første julebryg, danse med de letpåklædte nissepiger og skåle julen ind sammen med vennerne, når klokken slår 20.59.

 

Hvis du er en af de utålmodige sjæle, der ikke kan vente helt til klokken slår 20.59, er der håb forude. Aarhus Bryghus har nemlig valgt at åbne for julebryghanerne allerede fra 16-19, hvor du kan smage på forskellige, lækre og ikke mindst lokale juleøl. Vi synes, det lyder som det perfekte startersted til en fyraftens-juleøl, og smager de af flere, ja så er det bare med at hoppe i skistøvlerne og suse videre til den næste bar.

 

Næste stop på pisten, kunne passende være på et af byens mange afterski steder. Heidis Bier Bar åbner dørene klokken 18, og byder Jer her velkommen indenfor til en Tuborgpyntet skihytte og haner fyldt til bristepunktet med kold julebryg.

Også på Der Kuhstall melder man kampklar til J Dag, og slår dørene op allerede kl 14 til et brag af en J Dag i den hyggelige bjælkehytte.

 

Tir na nog vil I blive mødt af de søde nissepiger fra Tuborg, af skøn live musik og naturligvis af julebryg i stride strømme. Ligesom Tir na nog har de fleste andre af byens hyggelige beværtninger valgt at gøre noget helt særligt ud af ‘årets største gå-i-byen-dag’.

Blandt andet kan i slå et smut forbi Vinstuen, hvor I helt sikkert vil blive mødt af den festligste bodegastemning, der uden tvivl vil sætte prikken over i’et på enhver vellykket J Dag.

 

Har I for alvor kridtet danseskoene til J Dag, så er det måske steder som Hornsleth Bar og Kupé, der lokker.

Hornsleth Bar åbner dørene op til, hvad de selv kalder et vaskeægte “julehelvede”, med iskolde juleøl og bjældeklang. Kupe slår dørene op klokken 23, og kvitterer herefter med gratis julebryg til alle kl. 23.

 

Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage en tur ud i Aarhus på J Dag.

Der er fester og hygge til enhver smag, og en masse forskellige juleøl at smage sig igennem. Skål herfra - og rigtig glædelig J Dag!

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards