LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus


Kontaktoplysninger

Australian bar Aarhus

Australian bar Aarhus

Australian bar Aarhus
Åboulevarden 21
8000 Aarhus

Lej Australian bar Aarhus

Læs venligst disse GODE RÅD inden du udfylder felterne herunder

Når du invitere dine gæster har Partyin udarbejdet nogle gode råd til dig. Vores ansvarlige fest koordinator fra Partyin har 20 års restaurationserfaring. Så gør brug af disse gode råd inden du starter en dialog med det sted du ønsker at leje. Husk dog at hvert enkelt sted har sine egen regler. Disse vil sikkert blive forklaret på et evt. møde.

1) Vi anbefaler du personligt selv møder op på stedet

2) Tal med restauratøren om du kun ønsker at døren skal være åben i et bestemt tidsrum så dine gæster kommer mere eller mindre samlet (max 60 minutter) Det gør at du og de ansatte på stedet vil få en meget bedre fest i gang hvis dine gæster kommer til tiden.

3) Tal om det skal være et lukket arrangement hele natten (det koster normal mere pga af de taber omsætning fra normal stamgæster) eller lav en aftale om hvornår de må åben for offentligheden. Det er normalt kun positivt for dig, at der bliver åbent ind til din fest sidst på aften. Det giver et frisk pust til festen.

4) Snak om hvad der skal stå i indbydelsen og det er god stil at lave en kopi af indbydelse til stedet som holder din fest. Så kan bar personalet og de kontrollører der evt. står i døren snakke med om hvad der sker og hvem der holdere festen.

5) Send din indbydelse ud til dine gæster minimum 3 uger før og gerne tidligere.

6) Vil du have mad til din fest skal gæsterne inviteres mellem 18-19 og uden mad skal du invitere mellem 20-21 efter som de lige skal spise hjemmefra.

7) Sørg for du laver en skriftlig aftale med stedet om hvad der skal ske (kontrakt eller på mail) så I begge undergår misforståelser på selve aftnen. Det vil ikke altid være den du aftale festen med som er på arbejde på den pågældende aften.


Navn:
Adresse:
Post nr:
Mobil:
E-mail:


Fødselsdagsfest Reception Julefrokost Andet

Dato:
Eller Dato:


Nogen under 18 år
Mellem 18-20 år
Mellem 20-23 år
Mellem 23-30 år
Mellem 30-50 år


Bemk:Vi skal lave/hente mad udefra og sætte det op som tag selv buffet
Du vil selv gerne selv stå for madden (Bemk. evt. fee kan forekomme)


Mellem kl:
Og:


30-50 50-100 100-200 +200


Velkomstdrink
Gæsterne kan drikke gratis på min regning op til kr.
En aftale om billige priser mens festen kører


Ingen underholdning tak
Stand up
Band / musik
Trylleshow
Udklædningsfest
Små happeninger på aften
Velkomstdrink
Når du har udfyldt formularen, bliver din forespørgsel sendt direkte til den ansvarlige. Du vil få besked hurtigst som muligt.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards