LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus


Valgmuligheder

Ingen Dikkedar-Bar Events Book bord hos Ingen Dikkedar-Bar Åbningstider Nyheder Søg job Partyin Auktion Lej Ingen Dikkedar-Bar Køb billet Glemte sager

Kontaktoplysninger

Ingen Dikkedar-Bar

Ingen Dikkedar-Bar

Ingen Dikkedar-Bar
Åboulevarden 17
8000 Aarhus

Kommende events hos Ingen Dikkedar-Bar Aarhus

Ingen Dikkedar-Bar har endnu ikke oprettet nogle events.

Ingen Dikkedar-Bar Aarhus

Ingen Dikkedar-Bar er stedet uden så meget pis! Fair priser, DATO, Jukebox, Bordfodbold og Terninger.

Motto: "Øl er godt ja og øl er sundt, derfor drikker vi det året rundt!"
Beskrivelse
Konceptet er enkelt: Hygge, DATO og iskolde øl.

Hvad er DATO?:
I mere end 20 år har "At drikke DATO" konceptet eksisteret. Det blev oprindeligt startet af en tjener der blev kaldt for tjener Viggo, som syntes der manglede et sted med den personlighed og hygge mellem gæsterne og personalet som man bl.a. kunne se i TV-Serien "Sams Bar"

Han fik den ide at hans gæster skulle have mulighed for at få deres eget personlige ØLKRUS, som altid hang på samme plads og som var gæsternes egne når de besøgte stedet. Måden man fik sit eget krus på var ved at drikke 10 STORE 0,5 L fadøl på en åbningsdag.

Hver gang man så drikker 10 store fadøl på en åbningsdag, får man graveret datoen på sit krus. Der er dog et MEN! For at beholde sit krus på Viggos, skal man minimum en gang årligt drikke en DATO ellers bliver det pillet ned, så nye gæsters krus kan komme til.

Det blev hurtigt en succes og krusene blev flere og flere. Den dag i dag har vi på Viggos (baren blev opkaldt efter tjener Viggo) i Odense over 3900 krus som alle er aktive og i brug.

Viggos er blevet godt besøgt gennem årene og vi har folk med krus fra hele landet, Sverige og Norge, som kommer og drikker DATO hos os, derfor synes vi nu at tiden er kommet til også at tilbyde det i smilets by Aarhus til alle der synes det kunne være hyggeligt at få deres eget personlige krus hængende i loftet på den kommende bar "Ingen Dikkedar-Bar".

Vi håber I har lyst til at komme ind og rafle terninger med os, spille bordfodbold og måske drikke en DATO eller to. Vi glæder os i hvert fald meget til at åbne dørene for jer.

Hvis du skal et smut til Odense, så har du også mulighed for at drikke DATO der. Stedet hedder Viggos Odense, og du finder det på Vindegade 76 i centrum.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards