LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus


Valgmuligheder

Ny V58 Events Book bord hos Ny V58 Åbningstider Nyheder Søg job Partyin Auktion Lej Ny V58 Køb billet Glemte sager

Kontaktoplysninger

Ny V58

Ny V58

Ny V58
Vestergade 58
8000 Aarhus

Kommende events hos Ny V58 Aarhus

Ny V58 har endnu ikke oprettet nogle events.

Ny V58 Aarhus

Helmig, Linnet og Peter AG slingrede ned ad Vestergade.
Vi holder den kørende med masser af spændende ny musik.
Mission
At skabe gode og mindeværdige stunder :-)


V58 er Aarhus’ ældste stadig eksisterende spillested.
V58 har en stor betydning for mange, specielt Aarhusianske, musikere da mange af dem har startet deres musikalske løbebane her – både som publikum og som optrædende.

V58 er inddelt i 3 områder; spillested, bar og café.

SPILLESTED
Plads til 275 gæster.
Spillestdet har gennem de sidste 40 år haft besøg af mange forskellige kunstnere. Genren er blandet. Nogle aftener vil der være Jazz på programmet, andre dage Rock, Blues, Hip-Hop, Elektro og meget mere. Der vil derfor altid være noget for hver en smag!
Åbent fredag og lørdag fra kl.22:00

BAR
Plads til 60 gæster.
Har man lyst til at feste eller bare nyde en iskold fadøl eller frisk cocktail, kan man kigge et smut forbi V58 baren. Mange vælger at pendle mellem baren og spillestedet for at få lidt afveksling på besøget.
Åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl.16:00

CAFÉ
Plads til 80 gæster.
Caféen er V58′s hyggeligste område. For at bevare roen og den hyggelige stemning i caféen er denne ikke i direkte sammenhæng med de andre rum. I Caféen vil du kunne nyde kolde og varme drikke, samt diverse snacks, mens du surfer på vores gratis WiFi.
Åbent hver dag fra kl.10:00

HISTORIE
Tilbage i 1966 lejer skuespillerne Jens Okking og Preben Harris sig ind i lokalerne i den gamle købmandsgård på Vestergade 58. Stedet bliver navngivet ’Trinbrættet’ og fungerer som jazzspillested, teatersal og galleri.

Op gennem 70’erne bliver Vestergade 58 primært et spillested og kommer til at hedde Vestergade 58 – Musikernes Hus. Spillestedet bliver helt centralt i det aarhusianske musikmiljø og betegnes i 70’erne og 80’erne som et musikalsk mekka. I perioden huser Vestergade 58 kunstnere som Anne Linnet, Thomas Helmig og Steffen Brandt.

I 90’erne bliver Vestergade 58 relanceret som jazzspillestedet Trinbrættet, men der eksperimenteres med flere genrer som rock, hip hop og heavy metal. Efter 2000 bliver Vestergade 58 tilholdssted for en frivillig forening, der afholder Single Rock arrangementer.

I 2010 genåbnes det nuværende Vestergade 58 som spillested og natklub, der med en duft af 70’erne og 80’erne danner rammerne om anderledes kulturelle oplevelser i midten af Aarhus.

Nærmest hele paletten af musikgenrer har været repræsenteret på Vestergade 58. Fra jazz- og folkmusik i starten over mere rock kunstnere til elektronisk musik.

Den 28 juni 2013 lukker stedet atter engang.

I marts 2014 overtager den nye ejer Ebbe Lindblad Ottzen stedet.
Ebbe's planer med stedet er at det indeles i 3 områder; spillested, bar og café. Hans idé er at genoplive atmosfæren og musikgenren fra 70'erne til 90'erne.

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards