LUK
PARTYIN.DK
Egå Mosevej 15
8250 Egå
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

35682511

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Annoncering på PARTYIN.DK

Læs om mulighederne for annoncering på PARTYIN.DK. Læs om jeres muligheder i menuen til højre.

PARTYIN.DK er danmarks største og eneste portal med fokus på at samle det danske natteliv ét sted. Siden giver et komplet overblik over diskoteker, barer og natklubber i Danmarks største byer, hvilket inkluderer omfattende informationer om stederne. Lige fra en unik beskrivelse til detaljer om åbningstider, musikstil, koncept, adresse, kontaktoplysninger, jobopslag og priser. Dertil tilbyder PARTYIN.DK en lang række nyttige funktioner, som giver besøgende mulighed for at planlægge deres næste bytur nemt og overskueligt.

Nå ud til tusindvis af besøgende i jeres målgruppe

Funktionerne og konceptet betyder at PARTYIN.DK hver måned besøges af mange tusinde danskere i alderen fra 16 til 35 år, som søger information om natteliv, events og fest i deres by. Det gør PARTYIN.DK til en helt unik eksponeringskanal, hvor det er muligt at nå ud til en præcis målgruppe på et interaktivt site, hvor besøgstiden er høj. I kan både ramme bredt til alle brugere via forsiden, eller ramme de besøgende i bare én enkelt by.

Muligheder for annoncering

Som virksomhed har I flere muligheder for markedsføring på PARTYIN.DK.
Læs om mulighederne her via genvejene her til højre.

Har du spørgsmål til markedsføring og eksponering på PARTYIN.DK, kan du kontakte os Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opret virksomhedsprofil/stedside

Ønsker I at oprette din virksomhed (bar, diskotek eller natklub) på Patyin.dk henviser vi til "Tilmeld sted" funktionen på forsiden

Har du problemer hermed kan du altid kontakte os Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Annonceringsmuligheder:
Bannerannoncering

 

 

 

Kontakt os

For annoncering og markedsføring:

For oprettelse af profil/stedside:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Partyin.dk
CVR. 35682511
8000 Aarhus C
Danmark

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Egå Mosevej 15   •   8250 Egå   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 35682511

Her kan du betale med:

cards