LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Bannerannoncering på PARTYIN.DK

Læs om bannerannoncering på PARTYIN.DK.

På PARTYIN.DK har jeres virksomhed mulighed for markedsføring via bannere på udvalgte placeringer på sitet. Vi har vores egen grafisk afdeling, der kan hjælpe med produktionen af materiale, såfremt i ønsker dette. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vores marketing afdeling for at høre nærmere hvordan din virksomhed kan få mest ud af annoncering på PARTYIN.DK.

Mulighederne for banner-annoncering på PARTYIN.DK

Hos PARTYIN.DK sætter vi en dyd i at stille en brugbar og funktionel side til rådighed for vores mange tusinde besøgende. Derfor stiller vi også krav til reklame og markedsføringsmaterialet på siden. Vores tilgang giver dog også mange muligheder for unik markedsføring af jeres produkter/services til en stærk målgruppe. Læs herunder et udpluk af annoncerings-mulighederne på Partyin.dk:

Top forsidebanner

Partyin.dk's mest centrale banner-plads i midten af forsiden under topsektionen og over kalenderen. Her er opnås fuldstændig synlighed og pladsen giver mulighed for stor kreativ frihed.>

Forside banner

Opnå ultimativ eksponering med bannere på forsiden af PARTYIN.DK. Vi tillader både side-margen-bannere og et mindre topbanner ved siden af vores logo.

 

Banner på by-niveau

Ønsker du at ramme din målgruppe geografisk præcist, har du mulighed for bannere målrettet enkelte byer. Vi kan nemt segmentere eftersom Partyin.dk er opdelt i geografiske afdelinger.

 

Popup-banner

Et popup-splash banner, er en pæn splash pop-up, der ruller frem på siden når den besøgende ankommer. Banneret skaber stor synlighed og medfører en stor respons fra de besøgende.

 

Andre steder

Med fornuften og vores mange besøgende i tankerne, kan vi altid indgå i en dialog om andre placeringer af bannere på PARTYIN.DK. Kontakt os da for aftale nærmere.

Kontakt os

For annoncering og markedsføring:
Kilk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For oprettelse af profil/stedside:
Klik Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Partyin ApS
CVR. 35682511
Egå Mosevej 15

8250 Egå 
Danmark

 

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards