LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus

Forretningsbetingelser - Virksomhedsprofiler B2C

Produktet
Partyin ApS tilbyder momsregistrerede virksomheder med gyldigt CVR-nr. et medlemskab hos Partyin.dk. Dette medlemsskab giver adgang til en Partyin profil på Partyin.dk med eksponering til vores brugere. Funktionaliteten for en Partyin Profil afhænger af typen af medlemskab: Partyin Profilen giver mulighed for markedsføring af virksomheden, dens produkter og dens arrangementer, samt er adgangsgivende til en række yderligere funktioner, der kan styrke virksomhedens omsætning. Produktet er en digital serviceydelse og kan kun købes af registrerede virksomheder.

 

Bestilling og betaling:

Aftalen om serviceydelsen indgås ved oprettelse eller overtagelse af stedprofil, og varen er leveret når loginoplysninger afsendes. Betaling foregår når du modtager din faktura pr. E-mail eller post.

 

Priser:
Alle priser på oprettelse af abonnement/overtagelse af Partyin Profil er eksklusiv moms, inkl. skatter og afgifter angivet i valuta DKK. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Gebyr fra PBS betaler vi for dig.

 

Leveringsbetingelser:
Leveringen af serviceydelsen sker straks efter betaling. Login tilsendes pr. elektronisk mail.

 

Betaling:
Betaling for bestilte produkter kan ske online ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa og MasterCard. Ved betaling med kort tillægges der betalingskortgebyrer:

Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 0,00 - 50,00 kr. 0,70 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 50,01 - 100,00 kr. 1,10 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 100,01 - 500 kr. 1,39 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb over 500,01 kr. 1,39 kr. pr. transaktion.


Transaktionspris – udenlandsk: udstedte MasterCard og Visa 2,95 % min. 1,95 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – JCB og UnionPay 3,75 % min. 1,95 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – dansk udstedte kreditkort 1,50 % min. 0,70 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – dansk udstedte debetkort 1,50 % min. 0,70 kr. pr. transaktion.


Inden du godkender betalingen bliver gebyret oplyst. Betaling for bestilte varer ske med EAN-nummer eller bankoverførsel. Ved bankoverførsel er køber ikke dækket af indsigelsesordninger. Betalingen for produkterne sker i forbindelse med afsendelse fra leverandøren. Beløbet hæves først på købers kort, når varerne sendes fra leverandøren. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

 

Ansvarsfraskrivelse:
I de tilfælde hvor Partyin.dk fungerer som mellemled og derfor alene videreformidler e-mails, kan Partyin.dk ikke holdes ansvarlig for indhold og SPAM, hvorfor Partyin.dk's eller brugerens e-mail er angivet som afsender. Partyin.dk agerer som mellemled mellem brugerne og virksomhederne, ved at skabe overblik og kan derfor ikke holdes ansvarlig for respons af udsendte e-mails, samt brugernes brug af platformet Partyin.dk. Partyin.dk tager ansvar for tekniske problemer og systemfejl, hvor årsagen er ekstern. Partyin.dk tager sig ret til at foretaget systemopdatering og lave tilpasninger, som i midlertidigt deaktivere visse funktionerne i systemet.

 

Barshoppen og samarbejdspartner:
Partyin.dk/barudstyr er en del af Partyin ApS. Vi sælger bar produkter og forretningsbetingelser ses på webshoppen. Udover egne produkter har vi en flok samarbejdspartner som f.eks. www.iking.dk og tilbyde andre produkter end vores egen via drop-shipment.

 

Kontrakt/samarbejdsaftale ved køb af Partyin Profil på Partyin.dk

Abonnementsbetingelserne skal indeholde:
1. Oplysning om kriterierne (betingelserne) for at gennemføre træk på kundens kortnummer.
Ved accept af abonnementsbetingelserne erklærer den erhvervsdrivende sig indforstået med, at overholde de i aftalen fastsatte betingelser og vilkår, gældende ret samt at efterleve retningslinjerne for.


Du køber ydelsen af Partyin ApS (CVR Nr.: 35682511) Tlf.: 2680 7727, Egå Mosevej 15, 8250 Egå. Der er ingen returret på ydelsen.
Du modtager en e-mail bekræftelse med din ordre når du har gennemført betalingen, og har desuden altid adgang til din ordrehistorik her på Partyin.dk.


Ved din tilmelding accepterer du, at Partyin.dk må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt.
Når du køber et abonnement, og derved din egen Partyin Profil fornyer vi hver måned automatisk dit medlemskab, indtil du melder dig fra her i betalingscentret. Du er med dette abonnement fri for nogensinde at misse muligheden for, at kommunikere med de mange tusinde besøgende, der hver måned besøger din Partyin Profil.


Fortrydelsesret:
Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på www.Partyin.dk. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.


2. Oplysning om hvordan kvittering leveres/stilles til rådighed.
Kvittering for abonnement:
Når kunden godkender et abonnement hos Partyin ApS, vil vores system automatisk sende en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke moduler der er bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Partyin.dk.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til kunden, når de bestilte moduler er igangsat.


3. Oplysning om kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold 
Transmissionen forgår via Quickpay, som er en betalingsserver godkendt af Nets/Teller og sikkerhedsgodkendt af Visa/Mastercard. Verificeringen ses af logoerne SSL-certifikatet og PCI-certified i betalingsvinduet.. Helt generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet ikke afhængig af det enkelte website. For at få en aftale med NETS/TELLER, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt. Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af NETS/TELLER, hvis en butik ikke overholder de standarder, som NETS/TELLER forlanger. NETS/TELLER garanterer forbrugernes penge, hvilket betyder, at i op til en måned efter, at pengene er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig. Juridisk set er det kun din underskrift eller pinkode, som binder dig til en betaling, så selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysningerne fra dit kort, hæfter du ikke for det.


Registering af oplysninger:
Første gang du køber et abonnement på Partyin.dk, bliver du registreret som kunde. De virksomhedsoplysninger vi registrerer er: Firmanavn, adresse, telefonnummer, CVR-NR., kontooplysninger og e-mail. Vi foretager registreringen af dine virksomhedsoplysninger med det formål at kunne trække det månedlige abonnementsbeløb. Når vi indsamler virksomhedsoplysninger via Partyin.dk, sikrer vi, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Partyin.dk via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


4. Information om proceduren for fornyelse og sletning af kortnummer.
Betalingsbetingelser er 8 dage netto fra fakturadato via PBS. Betales abonnementet ikke rettidigt, sendes rykkerskrivelse med gebyr på kr. 100,00. Såfremt abonnementet fortsat ikke betales inden 8 dage efter rykkerskrivelsens udstedelse, kan Partyin.dk spærre adgangen til systemet. Partyin ApS skal pr. telefon oplyses hvis en virksomhed ændrer betalingskort eller lign. der kan have forbindelse til betaling af abonnement hos Partyin ApS.


5. Information om proceduren for ophør/opsigelse af abonnement.
Aftalen kan ikke opsiges for en allerede tegnet abonnementsperiode. Opsigelsen på abonnementet er løbende måned + 1 måned. Abonnementsperioden træder i kræft ved tilmelding og forventet start er 1. september 2014. Men opsiges abonnementet skriftligt 7 dage efter tilmelding, betragtes abonnementet som ikke i krafttrådt. Fakturaen betales månedsvis forud.


Procedure:
6. Kunden skal aktivt acceptere kundevilkårerne (abonnementsbetingelserne) og prisen (f.eks. via et flueben).
Abonnementsvilkår for anvendelse af Partyin Profil.


Abonnementets varighed og fakturering:
Abonnementsperioden træder i kræft ved tilmelding og forvente star er 1. september 2014. Men opsiges abonnementet skriftligt 7 dage efter tilmelding, betragtes abonnementet som ikke i krafttrådt. Fakturaen betales månedsvis forud.


Aftalens ophør:
Aftalen kan ikke opsiges for en allerede tegnet abonnementsperiode. Opsigelsen på abonnementet er løbende måned + 1 måned.


Abonnementets omfang:
Abonnementets omfang kan løbende ændres i form af ekstra moduler.


Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser er 8 dage netto fra fakturadato via PBS-betalingsservice. Betales abonnementet ikke rettidigt, sendes rykkerskrivelse med gebyr på kr. 100,00. Såfremt abonnementet fortsat ikke betales inden 8 dage efter rykkerskrivelsens udstedelse, kan Partyin.dk spærre adgangen til systemet.


Driftsstabilitet:
Driftsforstyrrelser forårsaget af faktorer, som ikke kan styres af Partyin ApS, er Partyin ApS uvedkommende. For at yde brugeren den bedst mulige service, er det nødvendigt periodisk, at udbygge/udskifte teknisk anlæg samt foretage softwareopdateringer mv. I den forbindelse forbeholder Partyin.dk ApS sig ret til, efter rimelig varsel, at foretage kortvarige afbrydelser. Afbrydelser vil dog blive tilstræbt i perioder hvor systemet er mindst muligt belastet.


Ejendomsret til produktet:
Produktet er ophavsretsligt beskyttet og tilhører fuldt og helt Partyin ApS. Individuelt udarbejdet programmel tilhører ligeledes Partyin ApS, medmindre andet skriftligt er aftalt.


Ejendomsret til data:
Kunden ejer og kan frit disponere over data i systemet. Ophører en aftale – enten pga. abonnementsopsigelse eller misligholdelse – har abonnenten stadig adgang til systemet i 14 dage efter abonnementets ophør. Eksisterende data kan i denne periode eksporteres. 120 dage efter abonnementets udløb vil alle data blive endeligt slettet.


Ændringer i produktet:
Partyin ApS forbeholder sig ret til løbende, at foretage opdateringer og forbedringer af produktet.


Prisstigninger:
Partyin ApS garanterer, at der ikke foretages prisstigninger på de ved kontraktens indgåelse eksisterende moduler indtil 01-01-2016, udover stigninger svarende til nettoprisindexet eller 3 % om året.


Forsinkelser og fejl:
I tilfælde af tekniske problemer – f.eks. strømsvigt eller andre unormale forhold – vil arbejdet blive udført hurtigst mulig og uden unødig forsinkelse. Ved opkobling påtager Partyin ApS sig intet ansvar for forsinkelser, fejl eller mangler som følge af svigt, eller fejl på modemudstyr, ADSL-forbindelser, linjer, installationer mv. henhørende under de offentlige eller koncessionerede telefonselskaber. Heriblandt force majeure.


Partyin ApS' ansvar:
Partyin ApS påtager sig intet ansvar for det data, som Kunden indtaster i systemet. Partyin ApS er ansvarlig efter dansk rets almindelige regler for tab, der skyldes fejl eller forsømmelse hos denne, men er ikke ansvarlig for de fejl, som der kan være i det til rådighed stillede produkt.


Tavshedspligt:
Partyin ApS har tavshedspligt om alle informationer, Partyin.dk ApS måtte komme i besiddelse af om Kunden. Partyin ApS skal derudover sikre, at modtagne oplysninger ikke videregives eller anvendes til andre formål end de, der følger det aftalte. Med mindre Kunden giver forudgående skriftligt samtykke hertil, samt, at alle data behandles sikkerhedsmæssigt forsvarligt og fortroligt.


Overdragelse:
Partyin ApS er berettiget til at overdrage rettigheder og forpligtelser følge nærværende kontrakt til tredjemand. Hvorefter der skal udfærdiges ny kontrakt på transporthaverens almindelige salgs- og leveringsbetingelser eller hvorefter Kunden er forpligtet til at underskrive ny kontrakt på transporthaverens almindelige salgs- og leveringsbetingelser.


Øvrige forhold:
Kunden må ikke oplyse sin mail og telefon nummer efter som al tracking skal ske igennem partyin.dk system.


Twist:
Enhver tvist, der udspringer af aftalen, skal anlægges ved retten på det sted, hvor Partyin ApS udøves eller igennem (forhandler/formidler) på Patyin ApS hovedkontor.


7. Der skal sendes en skriftlig bekræftelse til kunden via mail eller almindelig post, hver gang der indgås enabonnementsaftale eller den nuværende abonnementsaftale ændres.
Når kunden godkender et abonnement hos Partyin ApS, vil vores system automatisk sende en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke moduler der er bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Partyin.dk.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til kunden, når de bestilte moduler er igangsat.


8. Vilkår og priser skal være tilgængelig for kunden ved tilmelding.

 

Partyin Profil
Samarbejde med Partyin ApS
Aftale om oprettelse og drift af "Partyin Profil".

A: KUNDEOPLYSNINGER
Firma: ________________
Adresse: ________________
Postnr/ By: ________________
CVR: ________________
Email: ________________
Kontakt: ________________
Mobil: ________________
Herefter kaldet Kunden.

B. STEDDETALJER
Kaldenavn: ________________
Hjemmeside ________________
Dato for abonnements betaling: _ _ / _ _ - 2014

C. PRODUKTPRIS
Abonnementsprisen for "Partyin Profil" består af et fast månedligt abonnement som dækker eksponering, mersalg, server-drift, døgn-support, daglig backup samt kryptering af data. Aftalen om betaling kører igennem PBS leverandørservice. Licensen til hvert modul købes 1 måned af gangen. Op- og nedjustering af antal modullicenser kan laves i en løbende måned, og foretages af Partyin.dk ApS. Minimum modullicenser for at indgå en aftale er minimum 1 betalende måneder.
Opsigelse er løbende måneden + 1 måned.

D. Månedligt abonnement på udvalgte moduler
Oprettelsesgebyr: Kr. 1.200,-


STANDARD:
01:Opret standardprofil og events: Gratisoo
03: Import af facebook events samt events: Gratisoo
04: Upload billeder og video på din profil: Gratisoo
05: Jobsektion: Gratisoo
06: Anmeldelser af stedet: Gratisoo
07: Adgang til B2B shoppen Gratis oo


BRANDING:
08: Stå under "udvalgte steder" på forsiden af byen: 350,-oo
09: Fremhæv events på forsiden af byen: 300,-oo
10: 1 event med i nyhedsbrevet om mdr. 100,-oo
11: Senest nyt, Stå under artikel, forsiden af byen: 100,-oo
12: VIP kort online Ikke færdig


MÅLBART:
13: Booking af bord: 140,-oo
14: Udlejningsskema (privat/firmafester): 150,-oo
15: Partyin auktion: 550,-oo
16: Mail til jeres profil medlemmer: ikke færdig
17: Billet system: 150,- oo
OBS: Hammerslag for kunden ved Partyin Auktion er 12%

E. BILAG:
Kunden accepterer med sin underskrift nedenfor at have modtaget, gennemlæst og accepteret abonnementsvilkår for Partyin ApS. Abonnementsvilkår fremgår af bagsiden af kontrakten.

F. UNDERSKRIFT
Sted/dato: ________________
Navn: ________________
Titel: ________________
Andet
Partyin.dk henviser til gængse offentlige regler i købeloven om internetsalg.

 

Betingelser – Partyin Auktion
Generelt:
Partyin Auktionen er ejet af Partyin ApS, og er en auktion som er udviklet ud fra den hollandske auktion. På Partyin Auktionen har du mulighed for, at købe værdibeviser, som kan benyttes til steder i nattelivet, som er tilknyttet Partyin.dk. Ved køb af værdibeviser på Partyin Auktionen accepterer du samtidig disse handelsbetingelser.

 

Alder:
For at købe værdibeviser på Partyin Auktionen skal du minimum være 18 år, og når du har foretaget købet bekræfter du at du er 18 år eller derover.

 

Bestilling:
Ved bestilling af værdibeviser via Partyin Auktionen gælder nedenstående procedure som udgangspunkt:
Når kunden har afgivet et køb via Partyin Auktionen, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter som er bestilt. Kunden skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Partyin.dk.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse / faktura sendes til kunden, når de bestillingen er godkendt.


I) Værdibeviser bestilles online via Partyin.dk
II) Kort efter bestillingen modtages en 6-cifret billetkode per mail og/eller på brugerens smartphone afhængig af bestillingsmetode. Billetkoden skal bruges ved enhver korrespondance med Partyin.dk
III) Ved indløsning af værdibeviset medbringes og fremvises billetkoden til bartenderen eller servitricen før bestilling.


Bemærk at indløsning af værdibeviset kan være omfattet af særlige krav for det sted, værdibeviset gælder for. Fx kan det være nødvendigt at bestille bord inden indløsning.

 

Betaling:
Betaling for værdibeviser kan ske online ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa og MasterCard. Ved betaling med kort tillægges der betalingskortgebyrer:


Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 0,00 - 50,00 kr. 0,70 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 50,01 - 100,00 kr. 1,10 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb 100,01 - 500 kr. 1,39 kr. pr. transaktion.
Betalinger med Dankort
Transaktionsbeløb over 500,01 kr. 1,39 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – udenlandsk: udstedte MasterCard og Visa 2,95 % min. 1,95 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – JCB og UnionPay 3,75 % min. 1,95 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – dansk udstedte kreditkort 1,50 % min. 0,70 kr. pr. transaktion.
Transaktionspris – dansk udstedte debetkort 1,50 % min. 0,70 kr. pr. transaktion.


Inden du godkender betalingen bliver gebyret oplyst. Betaling for bestilte varer ske med EAN-nummer eller bankoverførsel. Ved bankoverførsel er køber ikke dækket af indsigelsesordninger. Betalingen for værdibeviser sker med det samme. Beløbet hæves med det samme på købers kort. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

 

Priser:
Alle priser på Partyin.dk er angivet i danske kroner og er vejledende priser inkl. Moms, hammersalgsgebyr og eksklusiv eventuelle kortgebyr. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.


Hammerslagsgebyr:
Der pålægges et hammerslagsgebyr på alle auktioner på 12%. Hammerslagsgebyret er inkluderet i "Køb nu"-prisen.

 

Kommunikation:
Som en betingelse for dit køb, accepterer du samtidig, at Partyin.dk må sende dig administrative og marketingrelaterede nyheds-mails, sms'er og beskeder på Facebook. Vi sender dig bl.a. information omkring din kontoaktivitet og dine køb samt opdateringer omkring vores produkter og tilbud. Partyin.dk forbeholder sig samtidig retten til at sende invitationer til relevante specielle events. Som bruger på Partyin.dk accepterer du samtidig at modtage information og marketingrelateret materiale fra 3. part som Partyin.dk måtte finde relevant.

 

Sikkerhed:
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL – Secure Soket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så ingen kan læse dem. Transmissionen forgår via Quickpay, som er en betalingsserver godkendt af Nets/Teller og sikkerhedsgodkendt af Visa/Mastercard. Verificeringen ses af logoerne SSL-certifikatet og PCI-certified i betalingsvinduet. Helt generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet ikke afhængig af det enkelte website. For at få en aftale med NETS/TELLER, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt. Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af NETS/TELLER, hvis en butik ikke overholder de standarder, som NETS/TELLER forlanger. NETS/TELLER garanterer forbrugernes penge, hvilket betyder, at i op til en måned efter, at pengene er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig. Juridisk set er det kun din underskrift eller pinkode, som binder dig til en betaling, så selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysningerne fra dit kort, hæfter du ikke for det.


Registering af oplysninger:
Første gang du køber en vare på Partyin.dk, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Partyin.dk via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Konto:
Det er ikke en nødvendighed at oprette en konto for at købe og bruge produkter på Partyin.dk. Det er ikke tilladt at videresælge værdibeviser købt på Partyin.dk.


Det er ikke tilladt for én person at oprette flere konti for sig selv. Det er ligeledes ikke tilladt at registrere falske konti - en falsk konto er defineret som en konto som ikke er knyttet til en person. Det er ikke tilladt at invitere til/fra konti hvis der ikke er en reel person bag. Det er ikke tilladt at registrere mere end 5 konti fra samme ip-adresse uanset om det er forskellige personer der står bag. Forsøg på snyd/udnyttelse vil blive retsforfulgt. Hvis køb er foretaget med penge tilvejebragt gennem ovennævnte eller lignende metoder, forbeholder Partyin.dk sig ret til at opkræve penge for disse køb.

 

Gyldighed:
Det købte værdibevis kan kun indløses til varer og services udbudt af den pågældende sælger af disse varer og services indenfor det pågældende tidsrum inden den oplyste dato for udløb. Værdibeviset knytter sig til sælgeren af disse varer og services, ikke Partyin.dk. Med mindre andet angivet. Partyin.dk er udelukkende sælger af det værdibevis, som kan indløses i forbindelse med dit køb af produkter og services udbudt af sælgeren.

 

Behandling af personoplysninger:
De data, som Partyin.dk registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Partyin.dk er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.

 

Forbehold og ansvar:
Forbehold:
Partyin.dk forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Partyin.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer, restordre eller leveringssvigt fra leverandører. Partyin.dk tager forbehold for forkerte produkt billeder. Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.


Partyin.dk tager intet ansvar for de services og produkter, som Partyin.dk-værdibeviser kan blive indløst til. Partyin.dk stiller ingen garanti vedrørende kvalitet, sikkerhed, anvendelighed eller andre praktiske aspekter af det produkt eller service, som Partyin.dk værdibeviset kan indløses til. Nogle af de services som Partyin.dk værdibeviser kan blive indløst til, er aktiviteter, som kan involvere potentielle fysiske skader, og Partyin.dk tager ikke noget ansvar for den service eller aktivitet, som bliver tilbudt. Slutbrugeren påtager sig det fulde ansvar for hans eller hendes egne handlinger eller gerninger i forbindelse med anvendelse af de services, som Partyin.dk værdibeviser kan bruges til. Partyin.dk fraskriver sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som barer, diskoteker, spillesteder etc. (Leverandøren) leverer. Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Leverandørens side, således at køberen/brugeren eller Partyin.dks modtager kun kan rette et evt. krav mod Leverandøren af ydelsen. Partyin.dk vil til enhver tid bestræbe sig på at hjælpe brugeren bedst muligt.


Ubrugte koder:
Kunden er selv ansvarlig for at anvende den købte kode inden for korrekt tidsperiode. Ved udeblivelse er kunden ikke berettiget til kompensation. Diskotekerne/klubberne/barerne kan individuelt bestemme, hvorvidt der skal tilbydes kompensation ved en kundes udeblivelse. Kompensation bestemmes af diskoteket/klubben/baren.

 

Betingelsesændringer:
Partyin.dk forbeholder sig retten til at ændre nærværende handelsbetingelser til enhver tid. De gældende betingelserne vil til enhver tid fremgå på Partyin.dk

 

Værneting:
For alle køb foretaget via Partyin.dk gælder ovenstående handelsbetingelser, vilkår etc. Alle køb er underlagt dansk ret og måtte der opstå en eventuel tvist mellem Partyin.dk og kunden vil dette afgøres efter dansk ret, med byretten i København som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

 

Kontakt:
Hvis du måtte have nogle spørgsmål omkring disse vilkår, er du velkommen til at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. døgnet rundt

 

Information om Partyin.dk:
Partyin ApS
Ribe-Vejle landevej 108
6622 Bække
E-mail: Kilk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 38703757

Copyright
Partyin.dk © 2014

 

https://www.betalingsservice.dk/BS/?id=3&pbs=acf39040a151e9a0ca1850b5ef41fc87&dbnr=&dbgr=&navn=&adr=&postby=&knmin=&knmax

 

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards