LUK
PARTYIN.DK
Egå Mosevej 15
8250 Egå
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

35682511

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
København


Valgmuligheder

K3 kbh Events Book bord hos K3 kbh Åbningstider Nyheder Søg job Partyin Auktion Lej K3 kbh Køb billet Glemte sager

Kontaktoplysninger

K3 kbh

K3 kbh

K3 kbh
Knarbrostræde 3
1210 København

Kommende events hos K3 kbh København

K3 kbh har endnu ikke oprettet nogle events.

K3 kbh København

Diskotek K3 er et de mest populære og eftertragtede diskoteker i København, hvilket også ses på antallet af besøgende der fylder Diskotek K3 hver weekend.

Diskotek K3 i København besøges ofte af mange af de kendte personligheder som eksempelvis Paradise Hotel deltagere, Sidney Lee, Casper Christensen osv. Med en fed indretning, up-tempo musikstil, et lækkert barmiljø og ægte nightclub stemning er K3 KBH en garanti for en fed fest. K3 København er et af de populæreste steder at gå i byen i København, og stedet holder løbende events med musik og optrædener fra nogle af de største bands i Danmark.
K3 KBH påpeger selv at der er plads til alle med et glimt i øjet, lige fra lækre tyre, saftige chicks, dragqueens, DJ’s, dværge, dansere og alle andre fest glade personligheder - bare man vil feste igennem på bedste vis!

OBS. K3 lukkede i Juli 2011.

Diskotek K3, som også før blev kaldt Disko Dasko har igennem de seneste to år været en af Danmarks største fredagsklubber og kører fast med fri bar konceptet, som tiltrækker et stort publikum. Fri bar på K3 KBH går i sin enkelthed ud på at man betaler et fast beløb i indgangen og herefter kan nyde de mange gode sager i baren uden at skulle punge ud.

Hos Diskotek K3 kan man booke en af de nye og super flotte VIP lounges, indrettet i eksklusiv stil, som skaber den helt rette stemning for den perfekte bytur for dig og vennerne/veninderne.

Diskotek K3 aldersgrænse og adgangskrav:
Hos Diskotek K3 skal du minimum være 18år. Husk Gyldigt ID såsom Pas, kørekort eller anden form for Gyldig BILLEDE-legitimation.

Diskotek K3 åbningstider:
Torsdagsklubben – Slik. 23.00 – 05.00
Fredagsklubben – Disko Dasko. 23.00 – 05.00
Lørdagsklubben – K3. 23.00 – 05.00

Book K3 til dit fest/arrangement
K3 Kbh i København kan bookes til dine events og arrangementer.

Opdatering: K3 lukkede i Juli 2011.

Video om K3 kbh København

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Egå Mosevej 15   •   8250 Egå   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 35682511

Her kan du betale med:

cards