LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
København


Kontaktoplysninger

Rust

Rust

Rust
Guldbergsgade 8
2200 København

Kommende events hos Rust København

Rust har endnu ikke oprettet nogle events.

Rust København

Rust har siden siden genåbningen i 2008 stået for den sofistikeret del af nattelivet i København og Rust giver den dag i dag alle gæster en ægte natklubs-stemning med oplevelser på hele tre etager. Rust har indrette huset med cocktails og lækre drinks i Livingroom-etagen. DJ's og sprøde natkoncerter på Mainfloor. Og til sidst, Hip hop, dubstep, reggae, soul og funk i Bassment, samt tilbagelænet chill-stemning i Upstairsbaren og rygerummet. Derfor er der altid noget for alle, hvilket gør stedet til noget helt unikt, hvor festen er på gæsternes præmiser, serveret med holdning og stil.

Rust i København er kendt for at huse flere forskellige barer og klubber. Om onsdagen præsenterer onsdagsklubben Why Not nye og etablerede hiphopnavne med enkelte afstikker til baile funk og elektro. Om torsdagen huserer torsdagsklubben Villains Club, som præsenterer nye og etablerede navne fra den store elektroniske scene.
Fredage og lørdage suppleres der med lokale og internationale DJ-navne.

Musikken på Rust:
Hos Rust er musikken i centrum og Rust benytter sig kun af de bedste DJ's, der formår at vække en stemning blandt gæsterne og taget festlighederne til et helt nyt niveau. Kombineret med de forskellige genre ved de forskellige afdelinger i huset, giver det gæsterne en unik mulighed for at få give den gas på dansegulvet og samtidig chille i en sofa til lidt mere afdæmpet musik. Musikgenren på Rust i København er meget varierende. Det afhænger af, hvilken aften man er der, og ikke mindst, hvilken etage man befinder sig på. Dertil afholder Rust ofte koncerter med prominente navne fra hele verden.

Rust LIVINGROOM-området:
På denne etage finder du cocktails og bløde sæder.

Rust MAINBAR-området:
Scenebaren, hvor der serveres Øl, standarddrinks, skarpe og champagne.

BASSMENT-området:
Rusts DJ-scene i kælderen, hvor der serveres repertoire af øl, drinks og skarpe.

UPSTAIRS-området:
Rusts nye bar og rygerum på 1. sal.

Rust aldersgrænse og adgangskrav:
Onsdag og torsdag: 18 år
Fredag og lørdag: 20 år (ved koncerter, der slutter senest kl. 23.00 18 år)

Der er ikke nogen minimumsalder til koncerter hos Rust indtil kl. 23.00.
Minimumsalderen til natklubben og koncerter i tidsrummet 23.00-05.00 er 20 år, dog med undtagelsen af onsdag & torsdag, hvor aldersgrænsen er 18 år.

Privatfest på Rust - Book Rust
Det er muligt at leje lokalerne på Rust til din privatfest.

Video om Rust København

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards