LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
København

Event: Dillon - VEGA
Dato: 27/04/2017
Adresse: Enghavevej 40 1674 København


Dillon udfordrer normerne og spinder unikt genre-væv af folk og minimal electronica.

150 kr. + gebyr
Læs mere og køb billet: http://bit.ly/2fWt3G2
________________________________________

Med en særegen tilgang til den hårdtpumpede og rå techno skaber Dillon sin egen lyd ved hjælp af luftige komponenter fra singer/songwriter genren. Senest hun gæstede Danmark var på årets Roskilde Festival, hvor hun indtog Gloria scenen. Nu vender hun tilbage i mere intime rammer i Lille VEGA den 27. april.

Den 28-årige sangerinde og pianist Dillon er i dag bosat i Berlin, og den tyske hovedstad har i høj grad haft indvirkning på sangerindens musikalske udtryk. Som kunstner og musiker udfordrer hun gang på gang sig selv og skubber til publikums opfattelse af genrer.

Atmosfærisk genre-spind
På samme måde som Modeselektor og andre artister indenfor genren har Dillon også spundet en mere traditionel singer/songwriter-struktur ind i den famøse berliner-techno. Sangerinden sammenfletter naturligt en broget blanding af folk-elementer, interimistisk lo-fi og krængende minimal techno.

Musikken føles nærmest som et atmosfærisk slumre-tæppe vævet af genrer, der langsomt udfoldes for lytteren. Der åbenbares konstant nye lag, men ingen af dem får lov at tage styringen, mens Dillons æteriske vokal leverer dyster lyrik med en sårbarhed, der ligger sig som en fin hinde over de potente techno-kompositioner.

Signet på ikonisk techno-label
I 2011 udgav Dillon debuten This Silence Kills på pladeselskabet Bpitch Control, der i sig selv er en institution på den berlinske techno scene. Selskabet, der er grundlagt af den legendariske dj Ellen Alien, stod også bag Dillons andet album, The Unknown fra 2014.

Efter et længere samarbejde med et kvindekor, genskabte sangerinden i juli 2015 sit seneste album i en live version under Foreign Affairs-festivalen i Berlin. Denne optræden resulterede ikke kun i et livealbum, men også i en koncertfilm.

Begge udgivelser bærer titlen Live at Berliner Festspiele og viser en mere intim og personlig side af Dillons musikalske kunnen. Selv siger sangerinden om samarbejdet med koret: "I felt the need to work with vocals and to create an additional layer that breathes in this space between the electronic music and myself.”

Kontakt Vega

Vega
Enghavevej 40
1674København
gaatilprofil
Torsdag, 27 April 2017
Flere events


© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards