LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus
mandag, 19. december 2011 00:00 Written by  Administrator
Bedøm
(0 votes)

Tidligere jobs hos Partyin.dk

 

Jobs - Bliv en del af Partyin.dk

Er du mellem 15 og 25 år, er interesseret i natteliv, musik eller events, så søger vi dig. Partyin.dk er Danmarks største nattelivsguide og vi søger nu flere eventmanagers og ambassadører til vores team.

Brænder du for nattelivet, fester, musik, events eller er du stor fan et band eller en bestemt musiker, så har du nu muligheden for at blive en del af Partyin.dk teamet og få ansvar for en række spændende opgaver. Du kommer kun til at arbejde med områder, som interesserer dig og du får masser af erfaring med dit arbejde, som når ud til flere tusinde mennesker. Som en del af Partyin.dk teamet arbejder du frivilligt. Til gengæld får du både ansvar, masser af erfaring, nye kontakter, mange nye oplevelser og et flot cv. Søg en af følgende stillinger nu:

 

Partyin.dk Eventmanager

Vi søger eventmanagers til alle større danske byer. Som eventmanager får du ansvar for at finde nye events og arrangementer i nattelivet i din by og oprette dem på Partyin.dk. Som eventmanager vil du får stor erfaring med events og blive vores ekspert i nattelivet i din by. Du vil få erfaring med events, som læses af mange tusinde besøgende og samtidig få ansvaret for dine egne sektioner og facebook sider.

Krav: Du er mellem 15 og 25 år, har kendskab til facebook og kan skrive dansk. Samtidig forventer vi at du er engageret omkring de opgaver du vil få ansvar for.

Send din ansøgning nu til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Bliv Partyin.dk Ambassadør

Vi søger nye ambassadører til vores team. Som Partyin.dk Ambassadør er du vores ansigt ud af til og du vil få ansvar for netop det, der interesserer dig. Du er mellem 15 og 25 år, har kendskab til facebook og kan skrive dansk. Samtidig forventer du at du er engageret omkring opgaverne

Vi søger følgende type ambassadører:

 

Partyin.dk City ambassadør

Som City Ambassadør, får du ansvar for at skrive om nattelivet i byen hvor du bor og du har selv stor indflydelse på hvad de skal handle om. Findes din by ikke på Partyin.dk netop nu, så kan du være med til at starte den op. City ambassadører elsker nattelivet i deres by og følger med i hvad der sker. Som City Ambassadør får du mulighed for at arbejde med nyheder, events og specielle tilbud i din by.

Send din ansøgning nu til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Partyin.dk Event Ambassadør

Som Event Ambassadør, får du ansvar for events og arrangementer i byen hvor du bor og du har selv stor indflydelse på opgaverne. Findes din by ikke på Partyin.dk netop nu, så kan du være med til at starte den op. Event ambassadører elsker nattelivet i deres by og følger med i hvad der sker. Som Event Ambassadør får du mulighed for at arbejde med events og arrangementer i nattelivet i din by.

Send din ansøgning nu til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Partyin.dk musik ambassadør

Som Musik Ambassadør, får du stor frihed til at skrive om det der interesserer dig. Er du eksempelvis fan af en bestemt sanger/band, elsker en bestemt musikgenre eller bare har generel interesse for musik og koncerter, så søger vi dig som musik ambassadør. Du vil får mulighed for at skrive artikler om det du brænder for, til vores mange tusinde besøgende og få ansvaret for dine egne sektioner og facebook sider. Musik ambassadører elsker musik og vil gerne skrive om det. Det er ligegyldigt hvilken sanger, band, kunstner eller musikstil som du vil ambassadør for, vii søger nemlig alle typer.

Send din ansøgning nu til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 Se også:
Hjernen husker ikke dine blackouts

2015-08-14 22:00:00

Ups. Endnu en aften, hvor du er kommet til at drikke dig så...

STUDENTER - HUEREGLER

2015-06-18 22:00:00

Her er huereglerneI den kommende tid bliver studenter...

Bliv Partyin Ambassadør hos Partyin.dk

2014-12-03 23:00:00

Bliv en del af Danmarks nye online succes!   Bliv...

REKLAME
Sidst opdateret: 04-12-14

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards