LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus
onsdag, 26. august 2015 00:00 Written by  Administrator
Bedøm
(0 votes)

Noir Club: Mørk mystik i eksklusive rammer

Noir natklub
Midt i Aarhus Festuges pulserende mylder kommer en ny natklub i Aarhus til. Nærmere betegnet åbner Noir Club fredag den 4. September ved Åboulevardens ene ende, hvor det gamle Skru Ned lå. Men rammerne vil ændre sig, og konceptet er klart: Klubben skal være et eksklusivt gå-i-byen-sted, præget af smukke mennesker og mystik.

En ny og anderledes natklub baseret på eksklusivitet, kvalitet og mørk mystik. Således beskriver David på 25 år, der står i spidsen for Aarhus’ nye natklub Noir Club. Byens nye sted, men ikke et sted for hele byen.

Klubben skal revolutionere nattelivet i Aarhus, provokere folk, hvis det er nødvendigt og samle byens smarte, smukke og velrenommerede mennesker. Og de udvalgte, som får lov at gøre entré i klubbens eksklusive lokaler, kan forvente en anderledes oplevelse, end man normalt får i de sene nattetimer i Smilets by.

”Vi har hyret en person til at stå for udvælgelsen af folk, som kan få tildelt et medlemskort hos os. Det er vigtigt for os, at det er de smarte og fede mennesker fra byen, som kommer hos os, og den opgave løfter vi kun, hvis vi er meget kritiske over for vores gæster,” lyder det fra David.

Loungekroge, privatliv og dværge
De gamle Skru Ned lokaler skal danne de nye rammer for Noir Club. Man har hyret en indretningsarkitekt til at se muligheder, begrænsninger og åbne øjnene op for, hvordan man indretter en moderne klub. Både lys, borde og siddefaciliteter er nøje udvalgt, og placeret præcist ned til mindste detalje.

Udover de fysiske rammer, kan man, som gæst hos Noir Club, også forvente en masse skæve og anderledes events og konkurrencer, hvis man da er medlem. Men for alle gæster arbejder man på at skaffe højt profilerede DJ’s til specialarrangementer, og desuden kan man opleve helt nøgne dansere af begge køn samt dværge til at servere.

Skal man have siddeplads i de nye omgivelser, skal man betale sig fra det. David fremhæver dog, at bordpakkerne ikke bliver ubetalelige, men at man er nødt til at købe sådan en for at benytte sig af siddepladserne. Det skaber en slags privatliv for gæsterne.

Vi vil gå efter pigerne
Det er, for de fleste, ingen hemmelighed, at det for en klub eller bar er vigtigt for antallet af gæster, at man har piger inde på sit sted. Derfor har man også hyret en ’picker’, som står i døren og udvælger attraktive grupper af mennesker eller pige-flokke.

Velklædte unge mænd er også et krav, hvis de vil ind. ”Der er mange piger, som bruger 2-3 timer på at gøre sig klar. De fortjener at feste med drenge og mænd, som også ved, hvordan man gør noget ud af sig selv. Derfor kommer du altså ikke ind i store baggy bukser og et par udslidte kondisko,” siger David om påklædningskravet, og fortsætter:

”Til gengæld er vores mål, at vores gæster kan få en fantastisk og forskellig aften, hver gang de besøger os. Vi vil bestræbe os på at køre en masse forskellige temaaftener, for at gøre klubben eksklusiv, mystisk og alsidig.”

Åbent fredag og lørdag
Som udgangspunkt holder Noir Club åbent hver fredag og lørdag fra 23-05. Fredag er aldersgrænsen minimum 18 år, hvor man skal være 20 år om lørdagen. Hvis man er med i deres medlemsklub, kan man komme gratis ind. Er man ikke medlem, skal man betale 50kr. I entre.

De tre unge mænd, som står for det nye sted, er klar over, at det kan provokere nogen mennesker i Aarhus, at lave en klub på denne måde. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at målet er at skabe sjove festoplevelser, lyder det fra David:

”Vi er klar over, at der er nogle krav til vores gæster, og det er helt bevidst. Men man skal ikke være bange for at stille sig i køen hos os, hvis man er velklædt og ikke er alt for fuld. Vi glæder os til at åbne i festugen og se Aarhus komme velklædt hos os.”

 

Læs meget mere til Noir Club og deres kommende arrangementer lige her:

- Noir Club i Aarhus

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.Se også:
Sneen falder på fredag den 4/11 - KL 20:59

2016-11-01 23:00:00

  Sneøl, juleøl, julebryg, nisseøl… Ja, kært barn...

Noir Club: Mørk mystik i eksklusive rammer

2015-08-25 22:00:00

Midt i Aarhus Festuges pulserende mylder kommer en ny natklub i...

Partyin anbefaler: uge 34

2015-08-19 22:00:00

Sensommeren har ramt smilets by, studiestart er for mange...

REKLAME
Sidst opdateret: 26-08-15

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards