LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Aarhus
Nyheder - Partyin.dk
Administrator

Administrator

fredag, 30 oktober 2015 00:00

COLLEGE PARTY @ SØPAVILLONEN

kk
Er du allerede træt af halloween, så tag med til kæmpe College Bash på Søpavillonen.

CollegeParties holder nemlig en stor fest i aften, hvor de har inviteret studerende fra KU, ITU, DTU, CBS, CBA, UGG og flere vidergående uddannelser.
Her kan du, i ægte Amerikansk stil være med til BeerPong, Twerk konkurrencer, live optrædener og meget mere.

I øvrigt kan du feste med god samvittighed, da CollegeParties giver 12 kr fra hver solgt billet, til UngKræft, så vi sammen kan Knække Cancer. Happy hour er mellem 9-10 og vil du gerne slippe for at stå i kø, så køb din billet på www.collegeparties.dk.

Du kan bruge rabatkoden "PARTYINDK" og spare 20% på billetten.

Noir natklub
Midt i Aarhus Festuges pulserende mylder kommer en ny natklub i Aarhus til. Nærmere betegnet åbner Noir Club fredag den 4. September ved Åboulevardens ene ende, hvor det gamle Skru Ned lå. Men rammerne vil ændre sig, og konceptet er klart: Klubben skal være et eksklusivt gå-i-byen-sted, præget af smukke mennesker og mystik.

En ny og anderledes natklub baseret på eksklusivitet, kvalitet og mørk mystik. Således beskriver David på 25 år, der står i spidsen for Aarhus’ nye natklub Noir Club. Byens nye sted, men ikke et sted for hele byen.

Klubben skal revolutionere nattelivet i Aarhus, provokere folk, hvis det er nødvendigt og samle byens smarte, smukke og velrenommerede mennesker. Og de udvalgte, som får lov at gøre entré i klubbens eksklusive lokaler, kan forvente en anderledes oplevelse, end man normalt får i de sene nattetimer i Smilets by.

”Vi har hyret en person til at stå for udvælgelsen af folk, som kan få tildelt et medlemskort hos os. Det er vigtigt for os, at det er de smarte og fede mennesker fra byen, som kommer hos os, og den opgave løfter vi kun, hvis vi er meget kritiske over for vores gæster,” lyder det fra David.

Loungekroge, privatliv og dværge
De gamle Skru Ned lokaler skal danne de nye rammer for Noir Club. Man har hyret en indretningsarkitekt til at se muligheder, begrænsninger og åbne øjnene op for, hvordan man indretter en moderne klub. Både lys, borde og siddefaciliteter er nøje udvalgt, og placeret præcist ned til mindste detalje.

Udover de fysiske rammer, kan man, som gæst hos Noir Club, også forvente en masse skæve og anderledes events og konkurrencer, hvis man da er medlem. Men for alle gæster arbejder man på at skaffe højt profilerede DJ’s til specialarrangementer, og desuden kan man opleve helt nøgne dansere af begge køn samt dværge til at servere.

Skal man have siddeplads i de nye omgivelser, skal man betale sig fra det. David fremhæver dog, at bordpakkerne ikke bliver ubetalelige, men at man er nødt til at købe sådan en for at benytte sig af siddepladserne. Det skaber en slags privatliv for gæsterne.

Vi vil gå efter pigerne
Det er, for de fleste, ingen hemmelighed, at det for en klub eller bar er vigtigt for antallet af gæster, at man har piger inde på sit sted. Derfor har man også hyret en ’picker’, som står i døren og udvælger attraktive grupper af mennesker eller pige-flokke.

Velklædte unge mænd er også et krav, hvis de vil ind. ”Der er mange piger, som bruger 2-3 timer på at gøre sig klar. De fortjener at feste med drenge og mænd, som også ved, hvordan man gør noget ud af sig selv. Derfor kommer du altså ikke ind i store baggy bukser og et par udslidte kondisko,” siger David om påklædningskravet, og fortsætter:

”Til gengæld er vores mål, at vores gæster kan få en fantastisk og forskellig aften, hver gang de besøger os. Vi vil bestræbe os på at køre en masse forskellige temaaftener, for at gøre klubben eksklusiv, mystisk og alsidig.”

Åbent fredag og lørdag
Som udgangspunkt holder Noir Club åbent hver fredag og lørdag fra 23-05. Fredag er aldersgrænsen minimum 18 år, hvor man skal være 20 år om lørdagen. Hvis man er med i deres medlemsklub, kan man komme gratis ind. Er man ikke medlem, skal man betale 50kr. I entre.

De tre unge mænd, som står for det nye sted, er klar over, at det kan provokere nogen mennesker i Aarhus, at lave en klub på denne måde. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at målet er at skabe sjove festoplevelser, lyder det fra David:

”Vi er klar over, at der er nogle krav til vores gæster, og det er helt bevidst. Men man skal ikke være bange for at stille sig i køen hos os, hvis man er velklædt og ikke er alt for fuld. Vi glæder os til at åbne i festugen og se Aarhus komme velklædt hos os.”

 

Læs meget mere til Noir Club og deres kommende arrangementer lige her:

- Noir Club i Aarhus

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

torsdag, 20 august 2015 00:00

Partyin anbefaler: uge 34

fest
Sensommeren har ramt smilets by, studiestart er for mange efterhånden en realitet og vejret viser sig fra sin bedste side. De mange nye studerende i byen skal ud og lære nye mennesker og ny by at kende, og til det byder Aarhus’ natteliv op til dans hele weekenden:

Torsdag:
I Skolegade holder Meatpackers åbent med 4 timers fri fadøl for kun 50kr. Der er gratis entre, og de fire timers fri fadøl kan du få far 20.00-24.00. Hele natten har Meatpackers specielle tilbud, hvor du eksempelvis kan få 3 Jägerbombs for 150kr.

Zenza holder åbent fra kl. 21.00, og tilbyder fest og farver til billige priser. 21.00 til midnat får du 2 drinks for 65kr., og fra midnat til 05.00 er tilbuddet 2 for 100kr. Aldersgrænsen er 21 år.

Atlas tilbyder koncert med Benjamin Booker og DJ ZenElvis. Her får du garanteret frøns til din luftguitar med garage-punk blandet sjælfuld blues. Bestemt et besøg værd.

Fredag:
På Radar kan du opleve metalcore/hardcore fra det danske band Road to Manila og Unseen Faith + Magtesløs. Dørene åbnes kl, 20.00 og koncerterne starter kl. 21.00. Prisen er 80kr. Og sælges kun i dørsalg.

Lørdag:
Er du ikke helt færdig med sol og sommerfester? Så skal du på Train! Her omdannes natklubben til en strand á la Ibiza, hvor der kommer svedige priser på Corona øl hele natten. Danske TooManyLefthands og itaienske Andrea Martinin sørger for sprøde toner i løbet af aftenen. Entréprisen ligger på 60kr.

På G-Bar holdes der afterparty for jubilæuskoncerten på Radar med ESC. Du får en gratis drink og fri entré, hvis du kommer med din billet fra Radar samme aften.

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

lørdag, 15 august 2015 00:00

Hjernen husker ikke dine blackouts

Nyt logo

Ups. Endnu en aften, hvor du er kommet til at drikke dig så fuld, at du hverken husker hvor du var, hvem du var og hvordan du kom hjem. Vi kender alle sammen til blackouts. Men hvad er det egentlig der forårsager, at vi ikke kan huske noget som helst af det vi har foretaget os aftenen forinden?

 

Videnskab.dk har undersøgt sagen og forklarer, at der er tale om en kort periode, hvor man har mistet evnen til at lagre minder. Og dette skyldes alkohol. Hvis du er ustyrlig fuld, er hjernen ikke i stand til at danne minder, og du har altså ikke glemt hvad du lavede i går – du har nemlig slet ikke fået minderne gemt på din harddisk.

 

Med byture og blackouts kommer de uundgåelige tømmermænd. Nogle er heldige og får nærmest aldrig tømmermænd, mens andre kan mærke en kort bytur flere dage efter. Og hvordan kommer man så nemmest om ved de irriterende tømmermænd der banker i hovedet? Jo, der findes faktisk flere måder. Du kan selvfølgelig lade helt være med at drikke, men dette er naturligvis ikke den sjoveste mulighed. En anden mulighed er, at holde sig til de lyse alkoholiske drikke, da de indeholder en mindre mængde metanol og andre stoffer end de mørke, og vil derfor give dig mindre hovedpine dagen derpå. Derfor, hold dig til de lyse drikke, hvis du vil mindske risikoen for en dundrende hovedpine dagen efter.

 

Hvis du vil holde dig opdateret på, hvad der eller sker i nattelivet så følg med her.


Skrevet af Partyin Ambassadør: Ditte Troldtoft.

onsdag, 12 august 2015 00:00

Så er vi i gang igen

 

natteliv kbhSå er August måned gået ordentligt i gang, og ferien rinder så småt ud. Dette betyder, at klubberne så småt begynder kun at have åbent torsdag, fredag og lørdag.

Dog betyder dette jo bare, at der kommer mere kvalitet i de enkelte events.

Der er et lækkert program på menuen i denne uge.

Torsdag er der kæmpe fest på Butchers, da Jonas fra Spectors kommer og bidrager til festen med en optræden. Jonas står blandt andet bag hittene ”Lågsus” og ”Nar”. Festen starter kl. 22:00, og der kan bestilles borde på Butchers her.

Når man bestiller et bord, opnår man samtidigt fordelen at kunne springe køen over, og selvfølgelig få spiritus for det beløb man har betalt for bordet. Location er som altid Vestergade 10, lige ved det store grissehovede.

Fredag holdes festen I kødbyen, hvor Chapter genåbner. Der lægges dermed op til den største “Re-opening” fest. Location er Kødboderne 3, aldersgrænsen er 18+ og åbningstiden er kl. 23. Chapter har gennem det løbende år stået for at holde de bedste fester I kødbyen. Der bliver spillet Hip Hop/RnB musik, og det foregår i store lokaler med en stor gård dertil. Der kan reserveres borde her

Lørdag holdes festen på Hornsleth bar. Aldersgrænsen er som altid 23+ og location er Løvstræde 4, lige ned af Købmagergade. Hornsleth lægger som altid op til den vildeste lørdagsfest I kunstneriske og provokerende omgivelser. Kom tidligt, da der forventes en lang kø, og selvfølgelig fordi der er halv pris på alt I baren, så du kan købe en flaske af husets spiritus for den nette sum af 400kr før 24. Et bord ville være en god ide at bestille, hvilket kan gøres på Hornsleth Bar.

Så håber jeg, I får en fantastisk weekend med masser af fest.

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: André Thormann.

tirsdag, 28 juli 2015 00:00

Sidste uge i Juli

regn

(FOTO: http://www.bt.dk/)
Så er Juli måned så småt ved at rinde ud, med nogle sørgelige temperaturer på menuen. Dog er der jo mere grund til at tage i byen, nu hvor man ikke kan sidde på terrassen og drikke øl eller hvidvin som alternativ. Der er dog heldigvis nogle helt fantastiske events på programmet denne uge.

 

Tirsdag holder Sport Club ekstraordinært åben, hvor Topgunn vil komme og give en intim koncert. Adressen er Lille Kongensgade 16, og der åbnes for dørene kl 23:00. Topgunn kender I nok fra hits som f.eks. ”6 liter”, ”Tilbud” og ”Veninder”. Se mere til arrangementet her:

 

Onsdag holder Fiesta grillfest, og der åbnes allerede for dørene kl. 20:30. Der vil være en masse mad, der vil blandt andet blive stegt en hel pattegris. Location er Butchers lokaler som er Vestergade 10. Indgangen er 50kr. Så kom og få et billigt måltid og en fed bytur på en onsdag.

 

Torsdag slår Enzo igen dørene op, dog er location denne gang Gammeltorv 14. Der åbnes kl 23:00, og der vil være shots for en 10’er hele natten. Entréen er 100kr. før kl. 00:30 og 150kr. efter. Denne aftens kan der selvfølgelig bestilles borde.

 

Fredag åbner Jupiter igen op for fester på Købmagergade 26. Efter en kort sommerferie, er Jupiter igen klar til at destruere dine hjerneceller, dørerne åbner kl 23:30 og lukker kl 05:00.

 

Lørdagsfesten garanteres igen på Hornsleth bar, på løvstræde 4. Indgangen er 30kr inkl. garderobe og der vil være husets flasker til 400 kr. inden kl. 24:00. De eftertragtede hjemmelavede mangoshots flasker kan fåes for 250 kr. inden kl. 24:00. Husk at bestil bord, da der sidste lørdag var udsolgt. Book dit bord på Hornsleth bar her:

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: André Thormann.

mandag, 27 juli 2015 00:00

Nyt sted ved Åboulevarden i Aarhus

The Brick

Den sidste måneds tid har man ved Åboulevardens ende ved Europaplads kunne følge stille og roligt med i ombygningen af det gamle Ingen Dikkedar-Bar. Stedet har omgået en større renovation og ændring, og også navnet er skiftet. The Brick hedder stedet nu, og åbner på fredag den 31. Juli til et brag af en åbningsfest, hvor fremmødte gæster kan nyde et par gratis drinks og opleve en ny og anderledes aften, hvor lounges og dansegulv er blevet større og mere hyggeligt i sit udtryk.

Rustikke murstensvægge, rå industrimaterialer og en hyggelig og varm glød fra de mange lamper. Således skal rammerne for en hyggelig loungestemning skabes på Åboulevardens nye sted The Brick. Baren har førhen heddet Ingen Dikkedar-Bar, men den sidste måneds tid er der sket meget nyt bag de tillukkede ruder og døre.

Førhen var baren et velbesøgt sted for unge mennesker, hvor mange valgte at nyde fadøl over et spil bordfodbold. Men efter nogen tids overvejelser og beslutninger, har barens ejere og bestyrer valgt at flytte barens fokus væk fra værtshusstemning til at være et sted, hvor man kan danse, men også med god siddeplads og rummelighed ved de to store barer.

Early Birdy:
Den hyggelige og gode fest, som de selv kalder det, kan sættes i gang med barens nye koncept, som man har kaldt for Early Birdy. Konceptet foregår hele torsdag aften og nat, samt fredag og lørdag fra åbning til midnat. Her kan man købe en cocktail for bare 40kr., og er man til større portioner, sælger baren en flaske sprut for billige 350kr.

De ændrede rammer for et besøg hos The Brick skal, ifølge ejerne og bestyrer Thaya, være med til at sætte fokus på dansestemning med plads og lydniveau til at holde en samtale kørende. Dansegulvet bliver placeret centralt på baren, så der er mulighed for at hente drikkevarer på hver sin side, i en af de to store barer. Rygerummet er også blevet centraliseret, så man ikke afskærmes helt fra festlighederne, hvis man har trang til en cigaret.

IMG 4497
Hæng din jakke og få en minisjus
Som et nyt initiativ er der blevet indført garderobe hos The Brick. Det er gratis at benytte garderoben når man har betalt den lille entrepris på 25kr., som giver en gratis minisjus i baren til at slukke den værste tørst. Garderoben vil være at finde i barens kælder, hvor der også er toiletfaciliteter og mulighed for et slag bordfodbold mod vennerne.

 

The Brick åbner endvidere op for bordbestilling, hvis man vil sikre sig et af de mange borde. Dette kan gøres nemt og hurtigt lige HER. Man får også mulighed for at vælge en attraktiv bordpakke, som passer til antal gæster og ens behov.

Musikken spiller for næsten alle
The Brick holder åbent for næsten alle – således skal man være 18 år torsdag og fredag og 20 år om lørdagen for at komme ind. De kommende gæster får i den grad mulighed for at få svinget de støvede dansesko. Baren har nemlig iværksat et team af faste DJ’s, som vil spille musik hele natten – alt fra 80’ernes klassikere til de nyeste toner fra kendte kunstnere.

Kort sagt har man gjort alt for at højne helhedsoplevelsen hos The Brick, og alt tyder på, at gæsterne godt kan skrue op for forventningerne. Rammerne for en sjov og festlig aften er sat.

 

Læs mere om det nye sted lige her:

The Brick Aarhus

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

onsdag, 22 juli 2015 00:00

Partyin anbefaler: uge 30

natklubber
Så er vi nået til midt juli, og mange har ferie. Der er nok mange der foretrækker at drikke rosé i Monaco, eller holder vild fest i Sunny Beach. Til alle dem der har valgt at blive hjemme denne uge, har vi sammensat et klasse program til jer.

 

Onsdag holder Sport Club fest i Hornbæk, det går under konceptet ”Helt væk i Hornvæk” og der vil være live musik og en masse flasker Rosé. Så til alle dem der ikke kom ud og rejse, men savner feststemningen i udlandet, skal tage til A. R. Friis Vej 10, 3100 Hornbæk. Der vil både være mulighed for at booke middag og borde til festen.

 

Torsdag står Butchers på Vestergade 10 for festen, festen går under navnet ”Penetration”. Det vil dermed flyde med glidecreme, kondomer, sextoys og meget andet sjov på hele klubben. Der kan også her reserveres bord. Se mere til dette saftige arrangement lige her: Penetration på Butchers.

 

Fredag sker der store ting da selveste ”Kongen af amerikansk Hip Hop” optræder i Tivoli. Du kender ham nok som manden bag blandt andet “Drop it like its hot”, “Gin and Juice” og meget andet. Ja du gættede rigtigt Snoop Dogg optræder til Fredagsrock I Tivoli, hvilket er en god opvarmning til en fest i byen senere. Indgangen koster kun 100kr.

 

Lørdags festen udspiller sig på Hornsleth bar. Aldersgrænsen er 23+. Adressen er Lovstræde 10. Indgangen er 30kr. inklusiv garderobe. Der vil være en fantastisk stemning og Hornsleth bar lover som altid en fantastisk lørdagsfest. Husk at komme før midnat og få cocktails og flasker til halv pris. Hvilket vil sige 400 kr. for en flaske og 250 kr. for klubbens hjemmelavede mangoshots. Se mere her: Lørdag på Hornsleth Bar.

 

Vi håber I får en fantastisk uge i byen!

 

Find mang flere events i Københavns natteliv, lige her:
- Events i København uge 30.


Skrevet af Partyin Ambassadør: André Thormann.

mandag, 13 juli 2015 00:00

Partyin anbefaler: uge 29

fest
Så er tømmermændene efter Roskilde og studenterugen så småt begyndt at forsvinde. Så her er en række begivenheder til alle dem, som ikke tager til Spanien og sluger sangria.

 

Torsdag åbner is-butikken Nicecream på Elmegade 30, hvor der vil være gratis smagsprøver og is til åbningspriser. Dette vil være rart på en forhåbentlig varm torsdag. Efter isbjerget så småt er begyndt at være optaget, vil der være Ka-pow fest på Butchers. Åbningstiden er 23:00, og der er indgang til 50 kr. før kl. 23:00. Location er som altid Vestergade 10.

 

Fredag har Sunday en stor fest på programmet, adressen er: lille Kongensgade 16, og der åbnes for alle kl. 23:30. Der vil være kondi-booster i alle regnbuens farver på postmix, og sjusser der lyder på 3cl og dobbelt op 6cl. Så det skal nok blive en aften med fart på. Jeg vil klart anbefale, at købe et bord. Sunday har en terrasse, hvilket helt klart er en fordel på fredag, da der loves godt vejr.

 

Lørdag sker der en masse i København. Kunsterne bag hittet: ”Hun tog min Guitar”, optræder på Butchers. Nemlig Muri og Mario, som nok skal starte festen på Vestergade nr. 10. Klubben åbner kl 22:00 og det vil virkelig være en fordel at bestille bord, da der loves fuldt hus. Desuden vil det være fedt at kunne springe køen over. Derudover vil man kunne se koncerten fra sit private bord. Aldersgrænsen er 21+, og der er fri entré hele natten. Så hvis du har lyst til en gratis koncert med en garanteret fest, så tag et smut forbi Butchers.

 

For det lidt ældre publikum er Hornsleth bar som altid åbent, for 23+ publikummet. Der loves som altid stor fest på Løvstræde 4 om lørdagen, hvor der selvfølgelig er halvpris i baren før kl. 24:00. Hvilket er en stor fordel hvis man gerne vil prøvesmage det helt nye cocktailkort til billige priser. Indgangen er som altid 30 kr. hvilket er inklusiv garderobe.

 

Rigtig god fest til jer alle!

 

Se hvad der ellers er af events i København i uge 29 lige her:
København uge 29.

 

Skrevet af Partyin Ambassadør: André Thormann.

mandag, 13 juli 2015 00:00

Mazur indtog natten på Hornsleth

Fabian

(Foto: https://www.facebook.com/hornslethbaraarhus)

Den københavnske upcomming DJ Fabian Mazur, var lørdag nat med til at skabe en vild, våd og voldsom fest på Hornsleth Bar i Aarhus. Gennem et bragende set af elektronisk lyd og festlig musik, fik de mange gæster på alle måder grundlaget for en festlig dansenat.

Der var ikke mange mennesker at spore på Hornsleth Bar i timerne før midnat. Med afspærrede lokaler og tomme borde var min fornemmelse for, hvad aftenen skulle bringe, ikke tårnhøje. Men efter klokken ringede 00.00, skete der det, som man kunne håbe på. Musikken blev skruet op, og det var som om, at de gæster, der ikke havde været at spore, efterhånden havde luret, at der altså skulle være fest.

Opvarmningen til Fabian Mazur, der skulle fejre sin nyudkomne EP, satte fede rammer for dans og højt humør. Folk trak ind mod mainroom på clubben og startede så småt op med at svinge hofterne. Og ved 1-tiden startede højdepunktet på aftenen. Med en blanding af rå, næsten dubstep-agtige toner, og sydlandske sommervibes, var der virkelig noget for alle og enhver. Dansegulvet var fyldt gennem hele koncerten, og tilsyneladende var musikken noget, som folk kunne lide.

Mazurs mix var noget af det bedre jeg har vidnet i det Aarhusianske natteliv. Han er alsidig og skarp. Gennem hele hans performance formåede han faktisk at underholde og opretholde det høje humør. Alle dansede. Alle. Og det ser man ellers sjældent. Hornsleth Bar er måske på vej til at leve op til citatet "Fuck my brains out" - Fabian Mazurs tilstedeværelse gav i hvert fald benzin til det bål, og folk så ud til at have et brag af en fest. Jeg så endda et par piger, der dansede på bordene med en flaske champagne i hver hånd.

 

Hvad angår champagne, så var TopGunn også at finde til festen. Med høj cigarføring og 6-liters flasker, satte han festens niveau et ekstra gear op. Selvom TopGunn plejer at rappe, at han er for kendt til at være “det her sted”, så var han tilsyneladende frisk på at feste med, og valgte da også at træde op til DJ-pulten og rappe med på et par numre sammen med Brandon Beal.

Jeg håber for nattelivet i Smilets by, at der kommer flere optrædende og performere i samme klasse som Fabian Mazur til byen. Potentialet er her, og de festende på Hornsleth havde i hvert fald et brag af en fest.


Skrevet af Partyin Ambassadør: Jonathan Hammershøi.

«StartForrige12345678910NæsteSlut»
Side 1 ud af 46

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards