LUK
PARTYIN.DK
The Vibe Group Aps
Ribe-Vejle landevej 108
E-mail:

CVR:
KLIK HER 

38703757

KONTAKT    |     PRESSE    |    JOBS HOS PARTYIN    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    ANNONCERING   |     OM PARTYIN.DK

Log ind som jobsøgende eller virksomhed

Forside Tilmeld sted Tilmeld sted
Odense


Valgmuligheder

The Gap Events Book bord hos The Gap Åbningstider Nyheder Søg job Partyin Auktion Lej The Gap Køb billet Glemte sager

Kontaktoplysninger

The Gap

The Gap

The Gap
Klingenberg 14
5000 Odense

Kommende events hos The Gap Odense

The Gap har endnu ikke oprettet nogle events.

The Gap Odense

The Gap har to afdelinger.

I Rock- og Rul afdelingen spilles der glade hits fra de gode gamle dage, hvor det er tilladt at synge med, sidde og hygge, stå i sofaerne og feste eller hvad hjertet begærer!

Musikken i diskoteket er alt det nye glade dansemusik. Vi forsøger også herinde at komme igennem flere forskellige musikgenrer i løbet af aftenen. R & B, Pop, Disko, Rock, House, Twerk, Dancehall - og der dukker hele tiden nye genrer op.
Vi har desuden en ekstra afdeling, som serviceres af vores værtinder, hvor der er rig mulighed for at finde siddepladser og sidde og hygge med dine venner.

Vi glæder os til at se dig på The Gap i Odense

18+ - Husk billedID (Pas, kørekort eller ID kort skal forevises i døren)

DRESSCODE & SIKKERHEDPOLITIK PÅ THE GAP

Pæn Påklædning Påkrævet

Eksempelvis ingen ADIDAS / NIKE / KARL KANI / BULLROT OSV.

Det er ved indgangen vores sikkerhedspersonales opgave/ret, at sortere i stedets gæster indenfor gældende lovgivning, og om nødvendigt at afvise disse, såfremt det er sikkerhedspersonalets vurdering, at der på et senere tidspunkt kan opstå konflikter med den/de pågældende. Dørmændene har ret til at nægte enhver adgang på baggrund af negativ attitude.

Større grupper 4 eller derover, kan individuelt, altid afvises uden grund.
Sikkerhedspersonalet kan afvise alle, som de mener på et eller andet tidspunkt kan virke truende, eller på anden måde, vil virke forstyrrende for The Gaps øvrige gæster.

Der accepteres f.eks. ikke store synlige halskæder, armycut, armybukser, træningstøj, synlige tatoveringer på hals, ansigt og hænder.

Bandemedlemmer og banderelaterede personer er forment adgang til The Gap.

Det er ikke en selvfølge, at opnå adgang blot fordi man står på gæsteliste, har reserveret bord, er ven af en ansat eller er med som en del af et større selskab – Alle nuværende regler gælder for ALLE.

Video om The Gap Odense

© Copyright 2014   •   Partyin.dk   •   Ribe-Vejle landevej 108   •   6620 Bække   •   E-mail: KLIK HER   •    CVR: 38703757

Her kan du betale med:

cards