Kategorier
Andet

Oplev stemningen i Sydspanien

Drømmer du om at tilbringe sommeren under den stegende sol på Spaniens sydkyst, så kan du være sikker på at ikke er alene om dine drømme. Hvert år valfarter danskere til Costa del Sol, Spaniens solkyst, for at nyde den helt unikke stemning. Men hvad er det som gør Sydspanien så speciel? 

Malaga – en magisk by 

Et af de mest populære rejsedestinationer i Sydspanien, er byen Malaga. Malaga er Spaniens 6. største by, med over 500.000 indbyggere. Malaga er bl.a. kendt som byen, hvor kunstneren Picasso blev født, og er en rig kulturby. Du kan bruge flere dage på at fylde kroppen op med kulturelle oplevelser, f.eks. på byens mange museer og udstillinger. Der er selvfølgelig også mulighed for at du kan køle kroppen ned, ved at besøge en af de mange sandstrande som ligger i området.  

Malaga er et populært rejsemål for danskerne, så populært at flere og flere vælger at investere i et hus eller lejlighed i byen. Læs mere her, hvis du er interesseret i en lejlighed i Malaga. Der er mange fordele ved at købe lejlighed eller hus i Malaga via en dansk ejendomsmægler. 

Den fantastiske sommerstemning 

Malagas farverige gader, og mange restauranter, er med til at skabe den helt unikke stemning. Du kan vandre rundt i byen i flere dage, hvor du hver dag indtager et måltid på en ny, fantastisk restaurant. Malaga har et væld af kulinariske oplevelser, hvor du selvfølgelig skal dykke ned i de forskellige tapas, som findes på menukortet. Især på byens mange pladser, er der god stemning. Plaza de la Constituion, er en af de største pladserne i byen, og et oplagt sted at besøge, når du er i byen. På pladsen vil du ofte befinde dig midt i en stor fejring, eller et underholdende event, hvor du får eventyrlige og autentiske oplevelser med den Sydspanske stemning, helt gratis.  

Hvis du er en genganger på den spanske sydkyst, så skal du overveje at lære det spanske sprog. Kundskab til sproget, gør at du kan få flere, endda mere autentiske oplevelser, i årene som kommer.  

6 kommentarer til “Oplev stemningen i Sydspanien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.